Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Insuefficient Balance Hatası Trustwallet

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,211
494
113
Beyler selamlar, 45 dolar çektim trustwalleta göndereyim diyorum hesapta tron yok hatası veriyor böyle yapmıyordu normalde gönderirken parayı kesiyordu 45 doları trona da çeviremiyorum yine insuefficient balance to ccover required network fee diyor bu saçmalığı nasıl aşarım

Sametrt

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,052
261
83
Beyler selamlar, 45 dolar çektim trustwalleta göndereyim diyorum hesapta tron yok hatası veriyor böyle yapmıyordu normalde gönderirken parayı kesiyordu 45 doları trona da çeviremiyorum yine insuefficient balance to ccover required network fee diyor bu saçmalığı nasıl aşarım
Arada gönderiyor usdt keserek aradada bu hatayı yyapıyor yarım saatte bir dene

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,664
1,484
113
Fee sadece trxle ödeniyor usdt trxe çevirmek akıl karı değil satmak için de çok trx ister tek çaren trust walleta tron atacaksın ya da tron satın alacaksın

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,211
494
113
bedavadan ek iş çıkardı şimdi neredne tron bulayım tüm para dolardı kitlendi kaldı içeride

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,664
1,484
113
bedavadan ek iş çıkardı şimdi neredne tron bulayım tüm para dolardı kitlendi kaldı içeride
Yapacak bir şey yok kral tron her türlü lazım ben de bazen sitelerden tron trc20 olarak çekim veriyorum tron çekmeme rağmen trc20 ağından usdt yolluyorlar böyle değişik siteler var o an hesabımda tron olmasa o para kalır içeride öyle onun için tron hep bulundur

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Aklınızda bulunsun. Bep20 ağında bnb usdt kullanın. Trust hesabınıza 50 liralık bnb atın tüm usdt bnb kesintilerini o bnb den ödersiniz. Çok az kesinti oluyor. 5 6 cent yani