Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol İtalya Milli Takımı

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,556
10,897
113
En fazla 1000-1500 ayırıyorum oranlara geri kalanı çekmek için uğraşıyorum yoksa başa çıkamazsın para ayarlamakla
Yav ben önceden 1.5 ay önce hep yatır çek daha karla cekiyodum ozellere şansıma 40 k kar ettim abi sonra battım ongun uzun zaman sonra 3 hafta önce 5 k para yaptık kaybettim 4 gün önce holiye 2.5 attım kaybettim iki taktik versene bana

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,023
3,259
113
Yav ben önceden 1.5 ay önce hep yatır çek daha karla cekiyodum ozellere şansıma 40 k kar ettim abi sonra battım ongun uzun zaman sonra 3 hafta önce 5 k para yaptık kaybettim 4 gün önce holiye 2.5 attım kaybettim iki taktik versene bana
Verdim aslında hatırlıyorsan son maça kalan bir maçta cover yaptım sana da tavsiye ettim ama gerek yok dedin şansına geldi oran o zaman anladım sen de geri vites yok ya herro ya merro diyorsun bu şekilde olmaz işte bütün paranı oranlara oynarsan totalde kaybetmeye mahkumsun azla yetinmeye bakacaksın biraz para bırakıp cover yapacaksın ki elinde devamlı bakiye olsun