Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JackWilshere10 | Kasa 5000 Hedef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Zaten adamın taşınmazlara el koymuşlardır Allah bilir bitcoinde dünya kadar parası vardır bu modları halen çalıştığına göre para akiyordur

Dede213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
795
119
43
Fark ediyor mu sonuçta herkes bu saatte bir umudun oesinde orasi olmazsa burası olmazsa orası bu saatte beklendi o kadar yazık.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,431
16,169
113
Burda olan birçok kişi diğer roll u takip etti hem orayi hem burayı roll sahibini germedi bu durum senimi gerdi gecenin bu saati herkes birşeyin peşinde sen neyin pesindesin anlamadım neyse
Beni gerdi tabi bilader ben en başından beri takip ediyorum çünkü sen bir mesajla rez Mez istiyorsun bir de seni mi gerdi diyorsun roll takibini meslek haline getirmişsiniz nereye gitsek ayni insanlar hazır herkes o rolldeyken buraya gelmişim iki mesajla rez istiyorsun açtırma kutuyu söyletme kötüyü.

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,889
2,696
113
Kardeş sen konuya gelen son kişilerdensin seni secsem maxim mkrc thenihtempire yapabilirim bunlara haksızlık olur.
Bro herkese cvp verirsen bir çıkar o yüzden yazmadım o arkadaşa cvp.simdi onu secsem sana haksızlık mkrc haksızlık olur.sonradan aynı anda gelen 4 5 kişi öldü bu ark en son geldi zaten boşver 😁 konu sahibi çekim ödendi yazdığı an olay hallolur
Kral ben zaten seçilmezsem dedim kimsenin hakkına girme derdimiz yok ama bu kadar saldirganliga da gerek yok birde saygıdan bahsediyorlar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,431
16,169
113
Kardeş sen konuya gelen son kişilerdensin seni secsem maxim mkrc thenihtempire yapabilirim bunlara haksızlık olur.
Bro herkese cvp verirsen bir çıkar o yüzden yazmadım o arkadaşa cvp.simdi onu secsem sana haksızlık mkrc haksızlık olur.sonradan aynı anda gelen 4 5 kişi öldü bu ark en son geldi zaten boşver 😁 konu sahibi çekim ödendi yazdığı an olay hallolur
Sendeyiz reis 🙃

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,046
62,501
113
Kral ben zaten seçilmezsem dedim kimsenin hakkına girme derdimiz yok ama bu kadar saldirganliga da gerek yok birde saygıdan bahsediyorlar
Ben kimseye saldirmadim kardeş.sen o seçilme muhabbetini açmasan seninle diyalog bile olmazdı.neyse bosverin uzatmaya değmez atacağı parayla ya kumar oynayıp kaybedicez ya sigara alicaz.birbirimizi üzmeye gerek yok.

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,889
2,696
113
Beni gerdi tabi bilader ben en başından beri takip ediyorum çünkü sen bir mesajla rez Mez istiyorsun bir de seni mi gerdi diyorsun roll takibini meslek haline getirmişsiniz nereye gitsek ayni insanlar hazır herkes o rolldeyken buraya gelmişim iki mesajla rez istiyorsun açtırma kutuyu söyletme kötüyü.
Neyi en basindan beri takip ediyon şuan senin mesajlara da bakiyom bolsans yazmışsın gol yazmissin sanarsin başından ayrılmadi bidaha bana etiket atma bak isine yoksa senin uslubunla konuşmak zorunda kalırım ayrıca siteyi fark ettiğim için Wilshere emeği boşa gitmesin diye araya suffle verdim iyilik yaptık yani hala rez Mez diye boş boş konuşma bak isine

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,198
3,171
113
beyler sakin olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...