- 16,389
- 12,679
- 113
Günaydınlar Bol şanslarGünaydın beyler mac başlayınca gelirim
Ekli dosyayı görüntüle 979645
Sikayetler geri dönmüş son durum nedirBol şanslarin olsun kral @sinansrml63
Bol şans kankaGünaydın beyler mac başlayınca gelirim
Günaydın reis bol şansGünaydın beyler mac başlayınca gelirim
Bol şanslar kanka sonu mutlu olsun ilk per 12 yeter whaiye 😂Günaydın beyler mac başlayınca gelirim
Yapanın yanına kâr kaldı kardeşim yapacak birşey yokSikayetler geri dönmüş son durum nedir
Bu Şikayetvar firmalar ile ortak çalışıyor kesin anladım , bana klon şikayet diye red veriyor ama şimdi başka bir siteye 100 hesap şikayet etsek edilir.Yapanın yanına kâr kaldı kardeşim yapacak birşey yok
Benim sikayeti yayınlamışlar da değişen birşey yok sitenin umrunda değil , burada dün 10k para için Beşiktaş'ın bir anasına sovmedikleri kaldı siteler yapınca hiçbir üyenin sesi çıkmıyor neyse Adalet herkese lazimBu Şikayetvar firmalar ile ortak çalışıyor kesin anladım , bana klon şikayet diye red veriyor ama şimdi başka bir siteye 100 hesap şikayet etsek edilir.
Bol şanslarGünaydın beyler mac başlayınca gelirim
bol şans kardeşimGünaydın beyler mac başlayınca gelirim
Abi sponsorda olsa güvenip oynamayın bilindik sitelerden şaşmayın bizler zengin değiliz bizim için 10-20-30 güzel paralar zaten kazanmak imkansız kazanıncada böyle Merdivenaltı sitelerde yok olup gidiyorBenim sikayeti yayınlamışlar da değişen birşey yok sitenin umrunda değil , burada dün 10k para için Beşiktaş'ın bir anasına sovmedikleri kaldı siteler yapınca hiçbir üyenin sesi çıkmıyor neyse Adalet herkese lazim
O kadar da alt olmaz heralde kanka😅Bol şanslar kanka sonu mutlu olsun ilk per 12 yeter whaiye 😂
Geçmiş olsun kıral üzdü 😣Benim sikayeti yayınlamışlar da değişen birşey yok sitenin umrunda değil , burada dün 10k para için Beşiktaş'ın bir anasına sovmedikleri kaldı siteler yapınca hiçbir üyenin sesi çıkmıyor neyse Adalet herkese lazim
Yaşanır.O kadar da alt olmaz heralde kanka😅
Malesef 24 saat mesai çıkışı pertim başarılar olsunGünaydın beyler mac başlayınca gelirim
Tamamen sitelerin vicdanina bağlıyiz site odeyecekse her türlü ödüyor zaten güvence falan filan hikayeAbi sponsorda olsa güvenip oynamayın bilindik sitelerden şaşmayın bizler zengin değiliz bizim için 10-20-30 güzel paralar zaten kazanmak imkansız kazanıncada böyle Merdivenaltı sitelerde yok olup gidiyor