Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Janvaljan | Kasa 1k Hedef 3 veya 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,433
6,634
113
Bu Şikayetvar firmalar ile ortak çalışıyor kesin anladım , bana klon şikayet diye red veriyor ama şimdi başka bir siteye 100 hesap şikayet etsek edilir.
Benim sikayeti yayınlamışlar da değişen birşey yok sitenin umrunda değil , burada dün 10k para için Beşiktaş'ın bir anasına sovmedikleri kaldı siteler yapınca hiçbir üyenin sesi çıkmıyor neyse Adalet herkese lazim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,874
21,397
113
Benim sikayeti yayınlamışlar da değişen birşey yok sitenin umrunda değil , burada dün 10k para için Beşiktaş'ın bir anasına sovmedikleri kaldı siteler yapınca hiçbir üyenin sesi çıkmıyor neyse Adalet herkese lazim
Abi sponsorda olsa güvenip oynamayın bilindik sitelerden şaşmayın bizler zengin değiliz bizim için 10-20-30 güzel paralar zaten kazanmak imkansız kazanıncada böyle Merdivenaltı sitelerde yok olup gidiyor

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,335
32,080
113
Geçmiş olsun kıral üzdü 😣

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,433
6,634
113
Abi sponsorda olsa güvenip oynamayın bilindik sitelerden şaşmayın bizler zengin değiliz bizim için 10-20-30 güzel paralar zaten kazanmak imkansız kazanıncada böyle Merdivenaltı sitelerde yok olup gidiyor
Tamamen sitelerin vicdanina bağlıyiz site odeyecekse her türlü ödüyor zaten güvence falan filan hikaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...