- 26,606
- 12,576
- 113
1 kişi yazmış ondan dedim lo kalabalığızLa dur zaten zar zor getirdik adam kazansın elleme
1 kişi yazmış ondan dedim lo kalabalığızLa dur zaten zar zor getirdik adam kazansın elleme
Falim çiğne seninde olurTebrikler bro iyi ilerlemişsin imrendim 🍀🍀❤
Burdan patlarsak kötü olur ama@JanValjaN imkanıj varsa 1 adım daha atsana takıp eden 3-4 kısıyız
kendi bileceği işBurdan patlarsak kötü olur ama
Her kazanan bir kişiye atsın Saadet zincir işte1 kişi yazmış ondan dedim lo kalabalığız
Hocam adam kaybederse parasını verecekmisin@JanValjaN imkanıj varsa 1 adım daha atsana takıp eden 3-4 kısıyız
Yatarsa kötü koyar bitirsin bence@JanValjaN imkanıj varsa 1 adım daha atsana takıp eden 3-4 kısıyız
HahahahahGHer kazanan bir kişiye atsın Saadet zincir işte![]()
dostum ben sadece söyledim rollenmeyin hallahallaHocam adam kaybederse parasını verecekmisin
Saygılar Muro hosgeldinHahahahahG
kesene bereketHerkesin eline emeğine sağlık beyler 1 kişi rolling demiştim içim elvermedi rolling iptal bakiye belli zaten başladığımız miktar pek yüksek değil
@JoeQuanqa
@Beşiktaş
@TheNightMare
@Nazo987
@Curcuna
250 TL ödül
Dm yi acıyorum iban atarsınız
@Daimon @Shellac
Hedefe varıldı kilit konu
Kanka öyle bı zamanda denk geldi ki rol adamsinHerkesin eline emeğine sağlık beyler 1 kişi rolling demiştim içim elvermedi rolling iptal bakiye belli zaten başladığımız miktar pek yüksek değil
@JoeQuanqa
@Beşiktaş
@TheNightMare
@Nazo987
@Curcuna
250 TL ödül
@Daimon @Shellac
Gene elini vicdanına götürdü ve dediki yapamam onlara bunu kesene bereket kankaHerkesin eline emeğine sağlık beyler 1 kişi rolling demiştim içim elvermedi rolling iptal bakiye belli zaten başladığımız miktar pek yüksek değil
@JoeQuanqa
@Beşiktaş
@TheNightMare
@Nazo987
@Curcuna
250 TL ödül
@Daimon @Shellac
Emeğine sağlık kesene bereket dostHerkesin eline emeğine sağlık beyler 1 kişi rolling demiştim içim elvermedi rolling iptal bakiye belli zaten başladığımız miktar pek yüksek değil
@JoeQuanqa
@Beşiktaş
@TheNightMare
@Nazo987
@Curcuna
250 TL ödül
@Daimon @Shellac