- 64,668
- 35,904
- 113
Bu baya iyi taktikmiş bundan sonra bütün bülteni ekleyip oynama taktiğini yazdık kenara1 mac daha gelmiş 2 mac kalmis
Bu baya iyi taktikmiş bundan sonra bütün bülteni ekleyip oynama taktiğini yazdık kenara1 mac daha gelmiş 2 mac kalmis
Konu kapandı kaçırdıkPost nerede paylaşıldı da kacırdık gene yav 😅 bol şans reis
Kendin bile takip etmiyosun dimi 😁1 mac daha gelmiş 2 mac kalmis
Kalbimizin temizliği wasilin pisliğine yetmez ama temizleysbilir puahahaDoğrudur biliriz seni kalbin deki güzelliği ben burdan bile farkedebiiyorum
Wasil a bir temiz dayak lazim da yetişemiyoruz iste onaKalbimizin temizliği wasilin pisliğine yetmez ama temizleysbilir puahaha
Nasıl la biri 2-0 diğeri 0-01 mac kalmis
Çok üzgünüm baaa tokunmaKalbimizin temizliği wasilin pisliğine yetmez ama temizleysbilir puahaha
Ödül senin konu kilit kanka 😂😂😂1 mac kalmis
Allah onu perişan etmiş ama ders almamışWasil a bir temiz dayak lazim da yetişemiyoruz iste ona
Ediom buraya girip okuyorum yorum yazıyorum 1 mac gelmiş oluyor😅Kendin bile takip etmiyosun dimi 😁
Kank maçları bulana kadar sonuçlandı kupon aw1 mac kalmis
Ne oldu incirlerin mi döküldüÇok üzgünüm baaa tokunma
Şuan nasıl güzel dayak yerim valla offf anlatamamWasil a bir temiz dayak lazim da yetişemiyoruz iste ona
Ben bakmıyorum sende ole yap konuda kim gol yazarsa sende yazKank maçları bulana kadar sonuçlandı kupon aw
Yanlış bakmışım kanka 2 macmis hala kalanNasıl la biri 2-0 diğeri 0-0
İncilerimi dağıttımNe oldu incirlerin mi döküldü
Oley be golll kaldık tek maça dost hangi maç sorma ama sakın 😄Ben bakmıyorum sende ole yap konuda kim gol yazarsa sende yaz
3 defa askı oldu boşYanlış bakmışım kanka 2 macmis hala kalan