Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JayJayOkocha Kasa 2400 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,503
15,707
113
Beyler konu açtım 10 tane dm geldi para isteyen para felan vurmadık kendi paramızla oynuoz şurda 2 3 dosta faydsmız olsun diyoruz pişman etmeyin
Bundan sonraki dm leri yönetime bildir yapıcam kimse kusura bakmasın
En doğrusunu yaparsın dost

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Beyler konu açtım 10 tane dm geldi para isteyen para felan vurmadık kendi paramızla oynuoz şurda 2 3 dosta faydsmız olsun diyoruz pişman etmeyin
Dun aynisini ben yazdım yemin ederim hatta dedim ki eskiden kazanç oldugun da millet yazardi şimdi ise kupon paylaşınca geliyor kupon kayip ta olsa yazıyorlar bunlar hakikatten haddi asiyorlar arada sırada muhabbet ettiigin kisiler olunca şikayet te edemiyorsun en samimi olduğum kimse yazmaz ama para için bu duruma bir care bulunması lazım bende dun çok bunaldım vallahi

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,332
10,600
113
Dun aynisini ben yazdım yemin ederim hatta dedim ki eskiden kazanç oldugun da millet yazardi şimdi ise kupon paylaşınca geliyor kupon kayip ta olsa yazıyorlar bunlar hakikatten haddi asiyorlar arada sırada muhabbet ettiigin kisiler olunca şikayet te edemiyorsun en samimi olduğum kimse yazmaz ama para için bu duruma bir care bulunması lazım bende dun çok bunaldım vallahi
Abi sen niye bugün çok uzun yaziyorusn puahaha

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,062
25,063
113
Bide buraya atsana görelim o delikanlı delikanlı konuşan dm den para isteyenleri

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,332
10,600
113
Erhan abi fener 171 alt aldım dönmez demi daha

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,359
21,830
113
Valla para vursam sorun değil 10 20 faeketmez dağıtırım daha önce çok attık
Kendi cebimizden kupon yapıoz kazanalım birkaç dosta fsydsmız olsun diye ama gına geldi Erhanım yönetime de bildirip ban yemesini istemiom herkesin ihtiyacı var inan hassas davranıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...