- 15,312
- 5,271
- 113
Aleyküm selamSa geçmiş olsun
Aleyküm selamSa geçmiş olsun
@JayJayOkochaYeni konumu burdan mı dewam cano
En doğrusunu yaparsın dostBeyler konu açtım 10 tane dm geldi para isteyen para felan vurmadık kendi paramızla oynuoz şurda 2 3 dosta faydsmız olsun diyoruz pişman etmeyin
Bundan sonraki dm leri yönetime bildir yapıcam kimse kusura bakmasın
Dun aynisini ben yazdım yemin ederim hatta dedim ki eskiden kazanç oldugun da millet yazardi şimdi ise kupon paylaşınca geliyor kupon kayip ta olsa yazıyorlar bunlar hakikatten haddi asiyorlar arada sırada muhabbet ettiigin kisiler olunca şikayet te edemiyorsun en samimi olduğum kimse yazmaz ama para için bu duruma bir care bulunması lazım bende dun çok bunaldım vallahiBeyler konu açtım 10 tane dm geldi para isteyen para felan vurmadık kendi paramızla oynuoz şurda 2 3 dosta faydsmız olsun diyoruz pişman etmeyin
Bütün sinyalci fakirler burda mi@JayJayOkocha konuna dahil olamıyoruz çünkü konusmalar yerlerde suan dost gecmis olsun
Abi sen niye bugün çok uzun yaziyorusn puahahaDun aynisini ben yazdım yemin ederim hatta dedim ki eskiden kazanç oldugun da millet yazardi şimdi ise kupon paylaşınca geliyor kupon kayip ta olsa yazıyorlar bunlar hakikatten haddi asiyorlar arada sırada muhabbet ettiigin kisiler olunca şikayet te edemiyorsun en samimi olduğum kimse yazmaz ama para için bu duruma bir care bulunması lazım bende dun çok bunaldım vallahi
Şair olacakAbi sen niye bugün çok uzun yaziyorusn puahaha
Bide buraya atsana görelim o delikanlı delikanlı konuşan dm den para isteyenleriBeyler konu açtım 10 tane dm geldi para isteyen para felan vurmadık kendi paramızla oynuoz şurda 2 3 dosta faydsmız olsun diyoruz pişman etmeyin
Bazen hakediyorlarAbi sen niye bugün çok uzun yaziyorusn puahaha
☝☝☝Bütün sinyalci fakirler burda mi
Nasılsın kral adamA s ahmedim
Forumda benim kadar uzun yazan hiç olmadı ki sen ilk kez mi görüyorsunAbi sen niye bugün çok uzun yaziyorusn puahaha
İyi degilNasılsın kral adam
Evet abiForumda benim kadar uzun yazan hiç olmadı ki sen ilk kez mi görüyorsun
Neden abiİyi degil
HarmanimNeden abi
Valla para vursam sorun değil 10 20 faeketmez dağıtırım daha önce çok attıkDun aynisini ben yazdım yemin ederim hatta dedim ki eskiden kazanç oldugun da millet yazardi şimdi ise kupon paylaşınca geliyor kupon kayip ta olsa yazıyorlar bunlar hakikatten haddi asiyorlar arada sırada muhabbet ettiigin kisiler olunca şikayet te edemiyorsun en samimi olduğum kimse yazmaz ama para için bu duruma bir care bulunması lazım bende dun çok bunaldım vallahi
Skor kaçErhan abi fener 171 alt aldım dönmez demi daha