- 2,812
- 1,236
- 113
Öncelikle @EşrefTEK80 e teşekkurler. Roll yaparken paylaşınca pek şansım tutmuyor ama umarım başarılı oluruz. Kasayı 3k yaparsak 2 kişiye 500 er verir yeni hedef belirler devam ederiz.

RastgeleÖncelikle @EşrefTEK80 e teşekkurler. Roll yaparken paylaşınca pek şansım tutmuyor ama umarım başarılı oluruz. Kasayı 3k yaparsak 2 kişiye 500 er verir yeni hedef belirler devam ederiz.
Ekli dosyayı görüntüle 949133
Oooo kral bol şansÖncelikle @EşrefTEK80 e teşekkurler. Roll yaparken paylaşınca pek şansım tutmuyor ama umarım başarılı oluruz. Kasayı 3k yaparsak 2 kişiye 500 er verir yeni hedef belirler devam ederiz.
bol şansÖncelikle @EşrefTEK80 e teşekkurler. Roll yaparken paylaşınca pek şansım tutmuyor ama umarım başarılı oluruz. Kasayı 3k yaparsak 2 kişiye 500 er verir yeni hedef belirler devam ederiz.
biz söz verdik mi tutarız umarım dağıtım yapmakta nasip olurOooo kral bol şans
Yer varsa takip etmek istiyorumbiz söz verdik mi tutarız umarım dağıtım yapmakta nasip olur
Eyvallah tekrardan bol şansbiz söz verdik mi tutarız umarım dağıtım yapmakta nasip olur
atarlar dep atıp 1-1 olckoynadığımdan beri evin 1 tane sutu var depin yok. shalke hazırlık diye korkup oynamadık 2 gol çıktı