- 7,310
- 3,541
- 113
sponsor kadim dost @Erhan2121 tskler doblo dobluculara inat arkadaslara ulasırız umarım
Ekli dosyalar
-
46.7 KB Görüntüleme: 20
Sabah sabah ne bu hırs yiğidimsponsor kadim dost @Erhan2121 tskler doblo dobluculara inat arkadaslara ulasırız umarım
Bol şans cangoosponsor kadim dost @Erhan2121 tskler doblo dobluculara inat arkadaslara ulasırız umarım
Bol şans poker ciplerine benzemez bu sakin ilerle 😂sponsor kadim dost @Erhan2121 tskler doblo dobluculara inat arkadaslara ulasırız umarım
Bol sans dostumsponsor kadim dost @Erhan2121 tskler doblo dobluculara inat arkadaslara ulasırız umarım
baskanım vallahi normalde acmam beklerdim mac yok cünkü ama roll dedik diye hemen acalım @Erhan2121 saati unutmam merak etmeLose çok hızlısın
Bu benim gibi yere düşmeden losesponsor kadim dost @Erhan2121 tskler doblo dobluculara inat arkadaslara ulasırız umarım
Bekleseydin olduğunda açardın neyse sağlık olsunbaskanım vallahi normalde acmam beklerdim mac yok cünkü ama roll dedik diye hemen acalım @Erhan2121 saati unutmam merak etme
Sağlık olsun reisbaskanım vallahi normalde acmam beklerdim mac yok cünkü ama roll dedik diye hemen acalım @Erhan2121 saati unutmam merak etme
Los bunlar ayakta duramadı sen hariç puhhaaBol sans
Herkes sen mi hagssgH 10 saniyede bende joa da loseBol sans
4.vardi o da gitti mi 3 muydu hagsgsLos bunlar ayakta duramadı sen hariç puhhaa
4. Gelsin hahahahah4.vardi o da gitti mi 3 muydu hagsgs
Vardi uyudu herhalde4.vardi o da gitti mi 3 muydu hagsgs
Sıradaki lose gelsin valla bisey bildiğimiz de yok boşa gelmişiz bu yaşa hahshsh4. Gelsin hahahahah
Olabilir saat sıkıntı akşama açar herhaldeVardi uyudu herhalde