- 64,946
- 36,215
- 113
Orasıda no bonus limit çok eskidendir girmiyorumValla jokerbet varsa favori havale ile 5 k talep ver 1 k yatırım yap kabul eder ben öyle yapıyorum
Orasıda no bonus limit çok eskidendir girmiyorumValla jokerbet varsa favori havale ile 5 k talep ver 1 k yatırım yap kabul eder ben öyle yapıyorum
Sponsor 1210 olması lazımLink nerde meto link
Link nerde meto link
Valla dün de yaptım öyle bonus almayacaksan diye dene kabul ediyorlarOrasıda no bonus limit çok eskidendir girmiyorum
Dost hepsi kaldırmış bu öğlen olan siteler bile kaldırmışValla dün de yaptım öyle bonus almayacaksan diye dene kabul ediyorlar
Ulan ve bu sana yapılır mı bere 🤬MK şansıma durteyim kulisbet 2k yatırıp 11x22 spin aldım spine girip 400 küsur ödüyor adi sweet bononza
bunu da atlatta sonra kriptodan devamDost hepsi kaldırmış bu öğlen olan siteler bile kaldırmış
Anladım ama ben genelde öyle yapıyordum bakma limitleri yukseltmisler ama kabul ediyorlarDost hepsi kaldırmış bu öğlen olan siteler bile kaldırmış
Bol şans@oneheart teşekkürler kazanırsak onun konusundan 3-4 kişiye ödül.
büro arıyordurKupon nerde joe sayı saymayınca başım agrıyor
Başkası olsa max win atardıUlan ve bu sana yapılır mı bere 🤬
Zevkten site site geziyoruz napalımKupon nerde joe sayı saymayınca başım agrıyor
Yakma içimizi Metin Abe sen hep kendi kalene atıyorsun gölü sitelerde anlamış 100 bettende alsan odemezler 🤣Başkası olsa max win atardı