- 21,156
- 7,457
- 113
Çok güzel Kazanc dost ya nasip
Çok güzel Kazanc dost ya nasip
Helal valla rakamlara bak
Site neresi dost bari onu söyletoplam 10 a yaklaştı artık burdan oynamıcam
Kral onlar kaybederrrrrrr boşwerkontrol sağlanıyor 20 dakikaya haber gecerım arkadaşlar
bazı kişiler garip garip konuştular hakkımı hela etmıyorum bır de daha önce yardımcı olduğum kısılerdı ayıp yani
Kesene bereket kral bolsanslarkontrol sağlanıyor 20 dakikaya haber gecerım arkadaşlar
bazı kişiler garip garip konuştular hakkımı hela etmıyorum bır de daha önce yardımcı olduğum kısılerdı ayıp yani
Bugün pazar cano sen içmeden bayılmışınİşten mi çıktın Apo bu saatte geldin Ben de şimdi bayılmaya gidiyorum çocuk yanıma geliyor
Bosver dost kaybet diye bekleyen çok kisi vardirkontrol sağlanıyor 20 dakikaya haber gecerım arkadaşlar
Gayet makull bir seçim di,,getiriside güzel,,
BetgitSite neresi dost bari onu söyle
soyledık yaa kral betgit diyeSite neresi dost bari onu söyle
Çok iyi maç oluyor izliyorumOrduspora bak 5 tane direkten dönen top kaçan büyük şans 12-13 felan
Nankör çok burda kral alış bunlarakontrol sağlanıyor 20 dakikaya haber gecerım arkadaşlar
Heyecandan abisi 🤣soyledık yaa kral betgit diye
Bunun için varımgelir demişti hep destek verdi
Geldi bir daha bakgelen yok
Saygılar memur beyBunun için varım![]()