- 9,021
- 7,548
- 113
bende siledeydim lenZenginde olmadık ki la senelik izin kullanmıştım tatile köye gittim geçen perşembe iş başı yaptık izimlerle rolu bir ay
bende siledeydim lenZenginde olmadık ki la senelik izin kullanmıştım tatile köye gittim geçen perşembe iş başı yaptık izimlerle rolu bir ay
Tamam köye gittim dediysen inandım zengin olmadığına hiç bir zengin tatile köye gitmez ☺😆😆Zenginde olmadık ki la senelik izin kullanmıştım tatile köye gittim geçen perşembe iş başı yaptık izimlerle rolu bir ay
Zenginde olsan fakirde olsan köy köydür dost tatile değişilmez 😔😁Tamam köye gittim dediysen inandım zengin olmadığına hiç bir zengin tatile köye gitmez ☺😆😆
cezaevinde bit pire yarisi duzenleniyormusHapis cezası yakın meşaleleri yakın cezaevinde gelir 5 kişi 1k rollimgi yapacam size söz
Hapis cezası olamaz şayet olursa bizleri yargılayacak hakim savcı bile kalmaz hepsi bizden beter Türkiyede poliste kalmaz askerde kalmaz esir oluruz esirHapis cezası yakın meşaleleri yakın cezaevinde gelir 5 kişi 1k rollimgi yapacam size söz
koy dedigi ist zengin muhiti sileTamam köye gittim dediysen inandım zengin olmadığına hiç bir zengin tatile köye gitmez ☺😆😆
Zengin bir kaç defa tatile gider tatil köylerinden başlar en son kapanışı memlette yapar tatilden geldim diye hava atmak için güneş yanıklarını falan gösterirler hiç bir garibanda onu göremezsin 😂😂Zenginde olsan fakirde olsan köy köydür dost tatile değişilmez 😔😁
Ciddimisjn dostHaşırttt 100-400k arası bizim arkadaşa dün gelmiş 178k yazmışlar 😆
Kanka 5 senedir gitmiyorrdum arkilerle planladık köyü karadeniz turu gibi oldu bi neviTamam köye gittim dediysen inandım zengin olmadığına hiç bir zengin tatile köye gitmez ☺😆😆
Gariban garibandir amele yanığı 😁😁Zengin bir kaç defa tatile gider tatil köylerinden başlar en son kapanışı memlette yapar tatilden geldim diye hava atmak için güneş yanıklarını falan gösterirler hiç bir garibanda onu göremezsin 😂😂
Kanka yasa bugün başlarsa mesela örnek bugünden sonrası için geçerli olcak öncesi için zaten olamazHapis cezası olamaz şayet olursa bizleri yargılayacak hakim savcı bile kalmaz hepsi bizden beter Türkiyede poliste kalmaz askerde kalmaz esir oluruz esir
MasallahHaşırttt 100-400k arası bizim arkadaşa dün gelmiş 178k yazmışlar 😆
Kesene bereket dost@Hayat1kumar trx atar musun özelden ROOL AÇMAN ıcın yardımcı olucam sonra acıcam veya 1 saat sonra acıcam gıbı yazma rool açmak ıcın müsaitsen tabi
la benim bacanak izmirde hakim baldizin telden ario mac versene diyo yeminle😂😂Hapis cezası olamaz şayet olursa bizleri yargılayacak hakim savcı bile kalmaz hepsi bizden beter Türkiyede poliste kalmaz askerde kalmaz esir oluruz esir
Kaybetsede gönlü hoş etmiş kesene bereket@Hayat1kumar trx atar musun özelden ROOL AÇMAN ıcın yardımcı olucam sonra acıcam veya 1 saat sonra acıcam gıbı yazma rool açmak ıcın müsaitsen tabi
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 976755
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Kesene bereket@Hayat1kumar trx atar musun özelden ROOL AÇMAN ıcın yardımcı olucam sonra acıcam veya 1 saat sonra acıcam gıbı yazma rool açmak ıcın müsaitsen tabi
Kumar oynamanın yasalarda bile hapis cezası yok kanka anca anayasada değişiklik yapmaları lazım oda ülkeyi ikiye böler o işler biraz sakat işler ha şimdi olacK deseler 5 yıl sonra olurKanka yasa bugün başlarsa mesela örnek bugünden sonrası için geçerli olcak öncesi için zaten olamaz