- 9,035
- 7,561
- 113
valla firca atti banayüzsüzlük.exe çalışmaya devam etti
valla firca atti banayüzsüzlük.exe çalışmaya devam etti
Ayıp etmiş dayiiiiiivalla firca atti bana
aynen 1 saat sonra gonderım kral hazır olduğunda konunu açasın lütfen hemen aktarım yaparım1 saat içinde açarım atayım trx dediğin tron dimi?
yaw,he he sen evde mum mu kullanion 2 aylik fatura 600 gelecekLa ne kaçağı zaten düşük miktarlardı ikisi toplasan 600₺ bilmiyorum bazen faturalar ödenmediği zaman belediyeye düşüyor orada askıda fatura olayı var ordan yatırmış olabilirler.
Rolllaynen 1 saat sonra gonderım kral hazır olduğunda konunu açasın lütfen hemen aktarım yaparım
Bizim başkan aylık et parası alışveriş parası Pazar parası emekliye 2000₺ ek ücret çocuklara servis kantin okul harçlığı her ay düzenli verir daha fazlasida vardıda Tayyip bey müsade etmediBelediye de askıda fatura mı var
kısmet
Bro sen öyle dedin diye 1 saat içinde dedim ben.simdi atarsan bankaya çekip havale ile yatırım hemen baslarimaynen 1 saat sonra gonderım kral hazır olduğunda konunu açasın lütfen hemen aktarım yaparım
trx atar mısın özeldenBro sen öyle dedin diye 1 saat içinde dedim ben.simdi atarsan bankaya çekip havale ile yatırım hemen baslarim
Ulan ne gelecek elektrik yaz ayında Kamil sen ne yapıyorsun evde fabrika mı varyaw,he he sen evde mum mu kullanion 2 aylik fatura 600 gelecek
abi bence hıc ugrasma direk siteye trx yatır de @kalabak22 arkadaşımız siteye yatırsın direktBro sen öyle dedin diye 1 saat içinde dedim ben.simdi atarsan bankaya çekip havale ile yatırım hemen baslarim
len 2 ay once temmuzdu dimi😂😂😂Ulan ne gelecek elektrik yaz ayında Kamil sen ne yapıyorsun evde fabrika mı var
eski kumarcılardan arkadaşta yapar herhalde bı seylerabi bence hıc ugrasma direk siteye trx yatır de @kalabak22 arkadaşımız siteye yatırsın direkt
Adam gibi adamsıntrx atar mısın özelden
Bak son anda aklıma geldi az daha cuvalliycakdim bende 2 hat var biri şuan kapalı ve paribuyuda onunla açmışım giriş için ama istiycek.son anda farketmesem para kalcakdi orda bişe burda zorda kalicakdim.iban olmazmi?illa tron diyorsan burdan bı arkadaşın hesabına atalım o bana atartrx atar mısın özelden
Doğalgaz yakmadığın sürece fatura kabarık gelmezlen 2 ay once temmuzdu dimi😂😂😂
serdar abi işi bilir bakalım roll açılsın takip edelim. şimdiden herkese bol şanslar kesene bereketeski kumarcılardan arkadaşta yapar herhalde bı seyler
Ben hiç kripto yaptırmadım benim kullandığım siteler kısıtlı her sitede oynamıyorum bakayım eğer benim sitelerde varsa o şekilde yapalimeski kumarcılardan arkadaşta yapar herhalde bı seyler
Sitenin adresini versene dayıBak son anda aklıma geldi az daha cuvalliycakdim bende 2 hat var biri şuan kapalı ve paribuyuda onunla açmışım giriş için ama istiycek.son anda farketmesem para kalcakdi orda bişe burda zorda kalicakdim.iban olmazmi?illa tron diyorsan burdan bı arkadaşın hesabına atalım o bana atar
Ankara ve mart ayi ve dogalgaz yok ulen bu mardinde denize girdim gibi bi yalan oldu aq😂😂Doğalgaz yakmadığın sürece fatura kabarık gelmez