- 8,585
- 1,117
- 113
Makara mi yapiyon bizi yarım saat beklettinBurası iptal 1 saat sonra filan gelirim belki şimdilik bişey yok
Makara mi yapiyon bizi yarım saat beklettinBurası iptal 1 saat sonra filan gelirim belki şimdilik bişey yok
Roll takip etmeye devam et krdsm zengin olucan aldin 300 TL ileNe bok yemeye rol var diyon yapmadan konu kilit diyon essek bizmiyiz sen mi yok sen katirsin sic sıva amk beyinsizj
Ne takibi la muro kupon yok ortada 😆Adamlar o kadar takip etmiş ulaşsana adamlara rolling konusu açıyorsan belirlediğin iki kişiye vermekle mükellefsin bekleme konusu açsaydın o zaman haklıydın
abi dünde söyledim yine söylüyorum muhatap olmak için değil ama İSMİNİN HAKKİNİ VERİYORSUN ZALIMIN OĞLU 😂Burası iptal 1 saat sonra filan gelirim belki şimdilik bişey yok
betpas bir bana eklemiyor mk yatirimda var no bonusda degilim ama eklemiyorBetpas avatit orada 500 eklemiş 795 yaptık 1000'e tamamlayayım dedim sıfırladım Böyle bir şey olamaz ya
Eklese ne olacak sıfırladık mesajlara baktım bir baktım 500 avitor eklenmiş falan yazıyor girdim 795 yaptık bir yere girmedim onlara çıktı o zaman girseydik iştebetpas bir bana eklemiyor mk yatirimda var no bonusda degilim ama eklemiyor
Sen o sitelere yatırım yapıyır musun muro beyEklese ne olacak sıfırladık mesajlara baktım bir baktım 500 avitor eklenmiş falan yazıyor girdim 795 yaptık bir yere girmedim onlara çıktı o zaman girseydik işte
Arada yapıyorumSen o sitelere yatırım yapıyır musun muro bey
acaba sonradan eklemismidir birdaha bakicamEklese ne olacak sıfırladık mesajlara baktım bir baktım 500 avitor eklenmiş falan yazıyor girdim 795 yaptık bir yere girmedim onlara çıktı o zaman girseydik işte
hangi site dolandirilma snraIki gündür sitede iki buçuk lira para duruyor 2,5 yatırsam 5 çekeceğim 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
https://gambleron201.com/ ödüyormuş kral iki gündür toparlayamadım şu iki buçuğu ya saat 9 gibi falan son herhalde ya yine bir soracağım dahangi site dolandirilma snra