- 72,079
- 38,102
- 113
Sonradan eklemez Kral bana mesaj gelmiş ya büyük ihtimal mesaj gelenleri eklemiş ama her hafta sanki ekliyor ya 2 haftada bir bir haftada bir görüyorum mesajıacaba sonradan eklemismidir birdaha bakicam
Sonradan eklemez Kral bana mesaj gelmiş ya büyük ihtimal mesaj gelenleri eklemiş ama her hafta sanki ekliyor ya 2 haftada bir bir haftada bir görüyorum mesajıacaba sonradan eklemismidir birdaha bakicam
genel olarak bana eklemiyorlar ufak tefek spin ekliyor o bedava chipler 250 ler felan hiç eklenmiyor bonus alimi kapali olsa spinleride eklemezdiSonradan eklemez Kral bana mesaj gelmiş ya büyük ihtimal mesaj gelenleri eklemiş ama her hafta sanki ekliyor ya 2 haftada bir bir haftada bir görüyorum mesajı
Kapalı değildir t arada 100 200 Yatırım yap autor'da genelde ekleniyorgenel olarak bana eklemiyorlar ufak tefek spin ekliyor o bedava chipler 250 ler felan hiç eklenmiyor bonus alimi kapali olsa spinleride eklemezdi
ya 10 k felann yatirmistim en son bana ne siteler ne sahislar kimse iyilik yapmiyorKapalı değildir t arada 100 200 Yatırım yap autor'da genelde ekleniyor
Şuraya bak şansa bakya 10 k felann yatirmistim en son bana ne siteler ne sahislar kimse iyilik yapmiyor
Restbet bethand bunlar aynı Grup bunlara da bakya 10 k felann yatirmistim en son bana ne siteler ne sahislar kimse iyilik yapmiyor