- 11,243
- 4,428
- 113
Beşiktaşlı adamın merhameti temiz olur.Tm dost senimi kıracaz
Beşiktaşlı adamın merhameti temiz olur.Tm dost senimi kıracaz
O değilde dodt harbiden ya evdeyim izinliyim bugün kazanalım artık yaTm dost senimi kıracaz
Kazanmak çok zor olmuş artıkO değilde dodt harbiden ya evdeyim izinliyim bugün kazanalım artık ya
Kanka şey anladım 250 şer bize göndersin roll içinNasıl yani bizde 250 dedik dost 500 u atsın demedik![]()
Bultene güvenmiyorum dost sezon açılsa kendimize geliriz de sezon da açılmadı gitti suan ki maclar da yazi tura gibi dost ne olacağını kestiremiyorsunO değilde dodt harbiden ya evdeyim izinliyim bugün kazanalım artık ya
Yok kankam estağfurullah düşünceli olman yeterli öyle bir konu yoktuBu arada ben birseymi kacirdim dostlar başkasına atacaktida benmi engel oldum erhana ? Kimsenin hakkına girmeyelim oyleeyse
Tamam dostKanka şey anladım 250 şer bize göndersin roll için
Ben güveniyorum şans tanınırsa açıkçası güzel şeyler olabilirBultene güvenmiyorum dost sezon açılsa kendimize geliriz de sezon da açılmadı gitti suan ki maclar da yazi tura gibi dost ne olacağını kestiremiyorsun
Yat uyu doya doyaO değilde dodt harbiden ya evdeyim izinliyim bugün kazanalım artık ya
Şimdi kalktim vallaYat uyu doya doya
Beni yanlış anlamasında oda hak etmiyordu maçı biri takip etmiş lose yazmış baktım maç kazanmış..Bu arada ben birseymi kacirdim dostlar başkasına atacaktida benmi engel oldum erhana ? Kimsenin hakkına girmeyelim oyleeyse
Dost 500 aldik zaten 250 yi Beşiktaşa verecez zaten para yok ki başka verelim sanaBen güveniyorum şans tanınırsa açıkçası güzel şeyler olabilir
Sizden olası roll kazancı diyelim dostDost 500 aldik zaten 250 yi Beşiktaşa verecez zaten para yok ki başka verelim sana
Ozaman çayı demleyeyim...iki yumurta kaynatak..tünaydın gardasimŞimdi kalktim valla
Bende konu sahibini bekliyorum çeksin parayi iban atarim rol yaparız artık şansımıza ne çıkarsa artikSizden olası roll kazancı diyelim dost
Kazanda ver diyorDost 500 aldik zaten 250 yi Beşiktaşa verecez zaten para yok ki başka verelim sana
bu kansız 4500 mesaj atmış ve ben ilk defa denk geldimDost 500 aldik zaten 250 yi Beşiktaşa verecez zaten para yok ki başka verelim sana
Sigaramiz yok İsa abi mecbur kazanacagizKazanda ver diyor)
Aynen öyle kralBende konu sahibini bekliyorum çeksin parayi iban atarim rol yaparız artık şansımıza ne çıkarsa artik