- 15,855
- 9,788
- 113
Roll bitti adam akıllı kimse takip etmedi ama 1 kişiye roll yaptırayım ismimiz gibi kansız olmayalim
Birde @Mülayim6060 AbininBuz hokeyi senin işin belli
Adam gitti dedi 2 den sonra geldim ben benim sucum yok vallaRoll bitti adam akıllı kimse takip etmedi ama 1 kişiye roll yaptırayım ismimiz gibi kansız olmayalim
Tebrikler reis kazancın daim olsun kesene bereketRoll bitti adam akıllı kimse takip etmedi ama 1 kişiye roll yaptırayım ismimiz gibi kansız olmayalim
Sence kim yapmalı sen mi başka birimiAdam gitti dedi 2 den sonra geldim ben benim sucum yok valla
@Erhan2121 e yaptırr dost,,o iyi takip ettiRoll bitti adam akıllı kimse takip etmedi ama 1 kişiye roll yaptırayım ismimiz gibi kansız olmayalim
Eyvallah dost kesene bereketRoll bitti adam akıllı kimse takip etmedi ama 1 kişiye roll yaptırayım ismimiz gibi kansız olmayalim
Bence 2 kişi roll yapabilir ufak meblağ ileRoll bitti adam akıllı kimse takip etmedi ama 1 kişiye roll yaptırayım ismimiz gibi kansız olmayalim
Beşiktaş rolde markadır dostSence kim yapmalı sen mi başka birimi
İşine karışmak gibi olmasın dost 2ye böl @Beşiktaş Ve @Erhan2121 reise at onlar rol açar.. bizi görürSence kim yapmalı sen mi başka birimi
Valla ver bana bende rol yaparim kazancı burdaki arkadaşlara dağıtırım olursa egerSence kim yapmalı sen mi başka birimi
Şimdiden kesene bereket dost kim olursa olsunRoll bitti adam akıllı kimse takip etmedi ama 1 kişiye roll yaptırayım ismimiz gibi kansız olmayalim
Sen sus puahhaBeşiktaş rolde markadır dost
Ben seni tutuyorum,,Valla ver bana bende rol yaparim kazancı burdaki arkadaşlara dağıtırım olursa eger
O da iyi doğru ben voleybolda varımBirde @Mülayim6060 Abinin
Evet,,,İşine karışmak gibi olmasın dost 2ye böl @Beşiktaş Ve @Erhan2121 reise at onlar rol açar.. bizi görür
Adamsin kanka eywBen seni tutuyorum,,