Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kapalı Çarşı Kripto Bozum ve Komisyon Hakkında

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,415
1,915
113
Daha önce kapalı çarşıda böyle bir işlem yaptın mı? Verdiğin bu bilginin kesinliği nedir yoksa kendi şahsi tahminin mi
Kripto bozumu yasak.
O yüzden yapılan işlem resmi değil ve imza filan almazlar merak etme.
Komisyonda %8 %15 arası bişey olması lazım.

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
736
434
63
O işlerde öyle olmuyor işte.O paranın nereden geldiğini beyan edene kadar g*tündeki dona kadar soruyorlar.Örneğin adamın aylık geliri yoktur yada asgari ücrettir sistemde adam 2-3 milyon para bir anda kriptodan hesaba indirdiğinde yada parça parça farklı bankalarda dahil olmak üzere 100 bin şeklinde transfer yapıyor direk radara düşer hayırdır sen gel bakayım buraya diye.Öyle sandığın kadar kolayda değil iade edip hesabını kapatır diye sen o paranın akıbetini çıkarana kadar o parayı eline bile alamazsın.Ha gelir seviyesi yüksektir aylık maaşı 200-250K bandındadır her türlü kulp bulur yada 2-3 milyon için kimse ses etmez ama geliri olmayan yada asgari ücret düzeyi maaşa sahipse sadece iadeyle kurtulmaz.Millet enayi değil yoksa komisyonla parasını temize çeksin :)
1,2 m çekene bir şey olmadı. 2 3 m bilmiyorum dediğin gibi olabilir.

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,276
10,465
113
Ya kardeşim niye saçma 20 senedir tahtakalede çalışıyorum ben legal illegal ne olursa olsun para varsa orda istersen telefon al sat bir kimlik bi imza bir şey alırlar da verirlerde
Senin ki tahmin benim ki bilgi
Git yap bakalım işlem al ben sana soğuk cüzdandan attım A bak gelmiş ha'di al paranı giy sen sağ ben selamet öyle bir dünya yok belli ki bilmiyorsun
Adamlar köşede kripto alıp satmıyor
Hepsi aynı zamanda döviz işi de yapan büyük esnaflar
Senden paramı aldım diye imza almadan bor şey yapmazlar
Öyle bir şeyde yok bizzat ben kendim gidip hiç yoksa 3-4 kere aynı işlemi yaptım.Aynende öyle oluyor soğuk cüzdanından transferi geçiyorsun adam sana karşılığı olarak %18 gibi bir komisyon koyup elden dolar karşılığını veriyor.Zaten imzadır şudur budur bu saçma şeyler olacaksa benim o adamdan komisyonla bozum yapmamın amacı ne nakit paramın?O adam senin zaten o parayı sisteme sokamadığını biliyor sana verdiği elden dolar karşılığınıda faturaya gider yada mal sattı olarak gösteriyor.El altından senden 1M altın alıyormuş gibi faturasını yazıp gönderir hiçbir şeyde olmaz.Adam zaten orada oturduğu yerden 150-200K beleş parasına bakıyor.Senden aldığı kriptodaki parayıda 10 dakikada sisteme sokuyor bedavadan 150-200K yolunu buluyor bir işlemde.

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,415
1,915
113
%8 %15 mi 😃 senin ya matematik yok ya da algın bozuk.
Yoo ben burda kuyumcudan o miktara bozduruyorum .
İstanbul'da değilim orada ki komisyon miktarını bilmem .
Bursa yapan 3 4 yer var onlarda kriptonun miktarına göre 8-15 arası bozuyorlar.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,927
12,848
113
Ya kardeşim niye saçma 20 senedir tahtakalede çalışıyorum ben legal illegal ne olursa olsun para varsa orda istersen telefon al sat bir kimlik bi imza bir şey alırlar da verirlerde
Senin ki tahmin benim ki bilgi
Git yap bakalım işlem al ben sana soğuk cüzdandan attım A bak gelmiş ha'di al paranı giy sen sağ ben selamet öyle bir dünya yok belli ki bilmiyorsun
Adamlar köşede kripto alıp satmıyor
Hepsi aynı zamanda döviz işi de yapan büyük esnaflar
Senden paramı aldım diye imza almadan bor şey yapmazlar
Yazdigimi okuyamamamissin pek