- 17,267
- 16,632
- 113
Dep atarsa üst zaten üçlük deneyecek paso girerse maça tutunmak için faul de yapar sürekli yatarız kaçırırsa gelirDel atamasa keşke
Dep atarsa üst zaten üçlük deneyecek paso girerse maça tutunmak için faul de yapar sürekli yatarız kaçırırsa gelirDel atamasa keşke
Artık çok zorDep atarsa üst zaten üçlük deneyecek paso girerse maça tutunmak için faul de yapar sürekli yatarız kaçırırsa gelir
Zaten üst oynamak beyni tatmin etmek kazançtan ziyade ruhu hobiye doyurmak için yapılıyor çoğu zaman zorlama seçenek oluyor bilinç altı sana şunu diyor 1.5 saat sayı yada gol olmasın diye izlemek istemiyorum diye telkin ediyor neyse doğru yoldasın reisBen parayı alttan vuruyorum dost. Ama her zaman olmuyor elbet o ayrı.
BOL ŞANS@bella dostumuza teşekkürler. Ulaşırsak 2 kişi 500 veya 3 kişi 300, onun gibi bişeyler.
İlk Adım
Katılıyorum çoğu insan gol olacağından ziyade gol olmasını istediğinden üst oynuyor. Ben de alt seviyorum. Bazen 20ye yakın kupon seri yaptığımı biliyorum bu şekilde. Tabii işimizin rast gitmediği zamanlar da oluyor. Nasip kanka ne diyelimZaten üst oynamak beyni tatmin etmek kazançtan ziyade ruhu hobiye doyurmak için yapılıyor çoğu zaman zorlama seçenek oluyor bilinç altı sana şunu diyor 1.5 saat sayı yada gol olmasın diye izlemek istemiyorum diye telkin ediyor neyse doğru yoldasın reis
Bol şanslar@bella dostumuza teşekkürler. Ulaşırsak 2 kişi 500 veya 3 kişi 300, onun gibi bişeyler.
İlk Adım
Bol şans@bella dostumuza teşekkürler. Ulaşırsak 2 kişi 500 veya 3 kişi 300, onun gibi bişeyler.
İlk Adım