- 56,432
- 16,450
- 113
sağlık olsun Kemal abi
sağlık olsun Kemal abi
Beddua ederken sinirden takma dişlerim çıktı. Arada bozuk kelimeler çıkmış olabilir ağzımdan.Olsun hocam o dualı ağzını bozma sen
Sakalını mı boyuyorsun hocam sen bana mı öyle geldiBeddua ederken sinirden takma dişlerim çıktı. Arada bozuk kelimeler çıkmış olabilir ağzımdan.
Arif Efendi bizi bi topluca okusun Eniştem tüm kuponlar kayıpSakalını mı boyuyorsun hocam sen bana mı öyle geldi
Siyah saç boyası sürüyorum, kuruduktan sonra üzerine gül suyu döküyorum. Çevresine de biraz fosfor ekliyorum mis gibi.Sakalını mı boyuyorsun hocam sen bana mı öyle geldi
Haram hocam boyatmak bu 3 oldu bak allahtan başkası görmüyor İsrail ajanı olduğunu çözeceklerSiyah saç boyası sürüyorum, kuruduktan sonra üzerine gül suyu döküyorum. Çevresine de biraz fosfor ekliyorum mis gibi.
Etkili bi kombine duası hazırlıyorum dost. Hiç merak etmeyin.Arif Efendi bizi bi topluca okusun Eniştem tüm kuponlar kayıp![]()
Kurtar bizi Arif EfendiEtkili bi kombine duası hazırlıyorum dost. Hiç merak etmeyin.
Arif Efendiyi ajan yapacak İsrail bitmiş demektir dost. Yarım saate kalmaz foyası hemen meydana çıkar çünkü. 😂Haram hocam boyatmak bu 3 oldu bak allahtan başkası görmüyor İsrail ajanı olduğunu çözecekler