- 24,667
- 25,809
- 113
Helal kanka 3 gösterdin 2 de vurdun formundasın@JoeQuanqa
@ahmetcansarac61
@Ciqlett
@Danger38
Bu arkadaşlar iban atsınlar. 500er göndereceğim. Rolü bitirdik teşekkürler.
Helal kanka 3 gösterdin 2 de vurdun formundasın@JoeQuanqa
@ahmetcansarac61
@Ciqlett
@Danger38
kesene bereket , şansın daim olsun@JoeQuanqa
@ahmetcansarac61
@Ciqlett
@Danger38
Bende adım 3 için tahmin edicektim maçı az kalsın eline sağlık kemalim@JoeQuanqa
@ahmetcansarac61
@Ciqlett
@Danger38
3. Adım özelden kardeşim 3 her zaman yatar rollerde tebriklerHelal kanka 3 gösterdin 2 de vurdun formundasın
Devam ederdim ama hiç alakam yokken ne olduğunu anlamadan konumda alakasız sitemler görüyorum, zaten açmayacaktım konu ama bi kaç kişiye faydamız dokunsun dedik onda da tadımız kaçıyor. Keyif almadım rolden. Herkese bol şans.Helal kanka 3 gösterdin 2 de vurdun formundasın
Tebrikler daim olsun@JoeQuanqa
@ahmetcansarac61
@Ciqlett
@Danger38
Kesene bereket@JoeQuanqa
@ahmetcansarac61
@Ciqlett
@Danger38
Görmezden gelmek en güzeli. Kazancın daim olsun hayırlı gecelerDevam ederdim ama hiç alakam yokken ne olduğunu anlamadan konumda alakasız sitemler görüyorum, zaten açmayacaktım konu ama bi kaç kişiye faydamız dokunsun dedik onda da tadımız kaçıyor. Keyif almadım rolden. Herkese bol şans.
Doğru dedin son adım başarı ihtimali %10 larda oran farketmeksizin3. Adım özelden kardeşim 3 her zaman yatar rollerde tebrikler
YesDoğru dedin son adım başarı ihtimali %10 larda oran farketmeksizin
Başka biseye kafası takılmistir senlik bi durum değildir eminim takılma bosver erhan da kıyak arkadaş bol şans kankaDevam ederdim ama hiç alakam yokken ne olduğunu anlamadan konumda alakasız sitemler görüyorum, zaten açmayacaktım konu ama bi kaç kişiye faydamız dokunsun dedik onda da tadımız kaçıyor. Keyif almadım rolden. Herkese bol şans.
Benlik zaten Bi durum olamaz ne olcak. Sağol kanka.Başka biseye kafası takılmistir senlik bi durum değildir eminim takılma bosver erhan da kıyak arkadaş bol şans kanka