- 9,881
- 3,303
- 113
15 0
güzel güzel böyle devam dost8k yi zorluyoruz başkanım. Lose olmadık daha
Dost karnımız acıktı 17 saattir bu rollingdeyim yemek yemedim sayı kaçırırız diyeDost bu eleman ban yemek istiyor @Shellac
Konu açılmadan önce mi geldin dostDost karnımız acıktı 17 saattir bu rollingdeyim yemek yemedim sayı kaçırırız diye
Kavga gürültü yok başkanım simdilik kadim dostlar ile şakalaşiyiruz yabancı yok 🥰🥰😳güzel güzel böyle devam dost
Konu bozulmadan şakalar da yerinde olursa tadından yenmez![]()
Berkay deseydin getirden siparis verirdik evine yavDost karnımız acıktı 17 saattir bu rollingdeyim yemek yemedim sayı kaçırırız diye
Modum ayıptır söylemesi Berkayb95 i banlar mısın onun payını da ben almış olurum çok yersiz şakaları vargüzel güzel böyle devam dost
Konu bozulmadan şakalar da yerinde olursa tadından yenmez![]()
Şiir yaz payını arttırModum ayıptır söylemesi Berkayb95 i banlar mısın onun payını da ben almış olurum çok yersiz şakaları var
Bana söyler misin 5 gündür ağzıma lokma girmediBerkay deseydin getirden siparis verirdik evine yav
Mis tebrıklerÇekim geldi 🥰 ben şimdi dm yazıyorum kadim dostlara 🥰Ekli dosyayı görüntüle 129150
Gec bıle kaldıÇekim geldi 🥰 ben şimdi dm yazıyorum kadim dostlara 🥰Ekli dosyayı görüntüle 129150
Kadim dostuna 580 i atta evine gitsinÇekim geldi 🥰 ben şimdi dm yazıyorum kadim dostlara 🥰Ekli dosyayı görüntüle 129150