Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Cüzdan Hakkında

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,464
2,161
113
Daha demin tr kripto hesabına çekmek gibi bir hata ettim bloke edildi direkt. Tutar nerden geliyor diye bildirim gelmiş bu durumu yaşamış kişiler blokeyi nasıl kaldırdılar yardımcı olur musunuz

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,900
3,849
113
Daha demin tr kripto hesabına çekmek gibi bir hata ettim bloke edildi direkt. Tutar nerden geliyor diye bildirim gelmiş bu durumu yaşamış kişiler blokeyi nasıl kaldırdılar yardımcı olur musunuz
Kalkiyor korkma otomatik 1 2 gune

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,947
4,573
113
O kadar konu varken bu hatayı nasıl yaptın dost

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,022
23,805
113
Direkt siteden mi çektin tr kripto hesabına

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,464
2,161
113
OKX’te blokeye düşmesinin sebebi tam olarak bu; sistem ‘gönderen siz değilseniz’ ek doğrulama istiyor. Burada yapmanız gereken, işlem detayına girip ‘Kaynağı doğrula / Source verification’ bölümünden transferin size ait olduğunu onaylamak. Bu, parayı sizin gönderdiğiniz anlamına gelmez; sadece fon kaynağının meşru olduğunu teyit eden standart bir güvenlik adımıdır. Onayı verdiğinizde bloke otomatik olarak çözülür ve işleminiz normal şekilde devam eder.”
Destek böyle diyorda pek inanmadım