- 79,010
- 51,002
- 113
Bilen cevaplarsa sevinirim ilk işlemimBinance trden globale atarken açıklamaya ne yazıyoruz
Bilen cevaplarsa sevinirim ilk işlemimBinance trden globale atarken açıklamaya ne yazıyoruz
Kendime ait global borsama yolluyorum.Bilen cevaplarsa sevinirim ilk işlemim
Kral şuradan hangisini seçicem trusta yollarkenKendime ait global borsama yolluyorum.
Bunu kopyala yaz dost
Dost önce üsttekini seçiyorsun, onun doğrulamasini yaptıktan sonra ek dogrulamaya gerek duyarsa diğerinide yapmanı istiyor kendisiKral şuradan hangisini seçicem trusta yollarken
Tamamdır bekler misin kral uazıcamDost önce üsttekini seçiyorsun, onun doğrulamasini yaptıktan sonra ek dogrulamaya gerek duyarsa diğerinide yapmanı istiyor kendisi
Passkey, parmak izi ya da telefon kilit şifren dostum. Eğer ekstra 1 tane daha güvenlik olmalı derse Google authenticator aktif etmenide isteyebilir 1 defaya mahsusKral şuradan hangisini seçicem trusta yollarken
İstedi de Face İd çalışmıyor nasıl yapcaz yaTamamdır bekler misin kral uazıcam
Face ID şart değil, altta seçenek çıkıyor ekran kilit şifreni yazmanda yeterli oluyorİstedi de Face İd çalışmıyor nasıl yapcaz ya
Hallettim agam şimdi trusttan siteye nasıl atıyoruzPasskey bu dost, iPhone da face çalışmıyorsa normal ekran kilit şifreni girerek tamamlayabilirsin işlemi
Ekli dosyayı görüntüle 901067
Bilen yardımcı olabilir miHallettim agam şimdi trusttan siteye nasıl atıyoruz
Valla dost yurtdışında olduğum için trust kullanmaya hiç ihtiyacım olmadı o yüzden bilmiyorum. Soğuk cüzdan olarak flash ledger kullanıyorum ben. Ve bu ülkedeki yerel yasal kritpolar var zaten gerek kalmıyor saçma sapan kuralları olan Türk borsalarına.Bilen yardımcı olabilir mi
En iyisi kral hallettim zsten sağolasınValla dost yurtdışında olduğum için trust kullanmaya hiç ihtiyacım olmadı o yüzden bilmiyorum. Soğuk cüzdan olarak flash ledger kullanıyorum ben. Ve bu ülkedeki yerel yasal kritpolar var zaten gerek kalmıyor saçma sapan kuralları olan Türk borsalarına.