Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Cüzdan Hakkında

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,744
2,645
113
Kral şuradan hangisini seçicem trusta yollarken
Dost önce üsttekini seçiyorsun, onun doğrulamasini yaptıktan sonra ek dogrulamaya gerek duyarsa diğerinide yapmanı istiyor kendisi

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,744
2,645
113
Kral şuradan hangisini seçicem trusta yollarken
Passkey, parmak izi ya da telefon kilit şifren dostum. Eğer ekstra 1 tane daha güvenlik olmalı derse Google authenticator aktif etmenide isteyebilir 1 defaya mahsus

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,744
2,645
113
Face ID şart değil, altta seçenek çıkıyor ekran kilit şifreni yazmanda yeterli oluyor
Passkey bu dost, iPhone da face çalışmıyorsa normal ekran kilit şifreni girerek tamamlayabilirsin işlemi

IMG_20251218_025019.jpg

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,744
2,645
113
Bilen yardımcı olabilir mi
Valla dost yurtdışında olduğum için trust kullanmaya hiç ihtiyacım olmadı o yüzden bilmiyorum. Soğuk cüzdan olarak flash ledger kullanıyorum ben. Ve bu ülkedeki yerel yasal kritpolar var zaten gerek kalmıyor saçma sapan kuralları olan Türk borsalarına.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,010
51,002
113
Valla dost yurtdışında olduğum için trust kullanmaya hiç ihtiyacım olmadı o yüzden bilmiyorum. Soğuk cüzdan olarak flash ledger kullanıyorum ben. Ve bu ülkedeki yerel yasal kritpolar var zaten gerek kalmıyor saçma sapan kuralları olan Türk borsalarına.
En iyisi kral hallettim zsten sağolasın