Neden kızayım kardesım şu öder mi bu öder mi diye sorup duruyonuz neden bilmediğiniz sitelere para yatırıyor sunuzKendi yatırdığım para tamam dost sen neden kızıyorsun anlamadım seni?
yolla gelsinnDaha önceden 22 bin tl bu alt yapıda mariobette ödenmediği için sordum. Neyse sıradaki geliyoe
kızdır ne küçük enişteyi bugün çok asabisiniz umut beyNeden kızayım kardesım şu öder mi bu öder mi diye sorup duruyonuz neden bilmediğiniz sitelere para yatırıyor sunuz
Odemezse devam etmiycem diyosun 700 ödemeyen şuan ki kasanı öder mi sence dost ?
Dostum sen neden benım mesajlarımı alıntılıyorsun ???kızdır ne küçük enişteyi bugün çok asabisiniz umut beybenide fircalama ha
Bilader bu forum bilgi almak için var ki soruyorum. İşine gelmiyorsa mesaj yazma zorunluluğun yok. Sana şahsen soru sormadım sen neden atlıyosunNeden kızayım kardesım şu öder mi bu öder mi diye sorup duruyonuz neden bilmediğiniz sitelere para yatırıyor sunuz
Odemezse devam etmiycem diyosun 700 ödemeyen şuan ki kasanı öder mi sence dost ?
başladı bakDostum sen neden benım mesajlarımı alıntılıyorsun ???
Tabi reis@Umutks41 uzatmayalım dostum
gelirse çekBol şans
Bol şans
TamamMaçları rakip etmiyorum beyler size bırakıyorum. Az kişiyiz herkes ödülden yararlanır. Hadi sinerji