Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kurtaran / Kasa 5K Hedef Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,050
3,106
113
Millete roll dagıtumı yap diye verdik 2kişiye atmadan toz olmş

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Asiruha çok ödül attım zamanında ismi Mesut değil ki onun

akcakocalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,347
7,802
113
La 1.5 k alt alt tarafı o parayı alıp kaçsan ne olcsk yazık etti kendine daha kimse güvenmez forumda ona

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
@Emsalsiz1903 Hataylısın ve büyük ihtimal gerçekten depremzedesin , kendine yakışanı yap, Beşiktaşlı adam milletin parasına göz dikmez bir ağırlığı bir karakteri vardır doğru olanı yap 1000 TL için buradaki şerefini,haysiyetini kaybetme

akcakocalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,347
7,802
113
@Emsalsiz1903 Hataylısın ve büyük ihtimal gerçekten depremzedesin , kendine yakışanı yap, Beşiktaşlı adam milletin parasına göz dikmez bir ağırlığı bir karakteri vardır doğru olanı yap 1000 TL için buradaki şerefini,haysiyetini kaybetme
Bırak başkan boşver benle fearjrye atıcaktı ben daha kurus almam ondan nasıl insan olduğunu öğrendik

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,635
37,692
113
@Shellac burda para muhabbetı donuyo dıyoruz forumda para alısverısı yasak gene dolandırılmıslar

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Bi adam ben depremzedeyim ben garibanım ben şuyum ben buyum diye kendini acindirmaya çalışıyorsa hele de Antepliyse günahımı vermem. Defolsun gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...