- 6,129
- 5,173
- 113
Eyvallah broOyle deil.normalde dagiticam diyip dagitmiyordu.bu sefer direkt dagitim yok yazmis fark o 😁
Eyvallah broOyle deil.normalde dagiticam diyip dagitmiyordu.bu sefer direkt dagitim yok yazmis fark o 😁
Bol şansUlaşırsak dağıtım olmayacak zarar cok isteyen takip edebilir
Sayılar yağmur gibi zaten zora girdi
Ben hiç kimsenin rollingini takiplemiyorum kral sadece fikrimi söyledim o yüzden tanımıyorum nasıl biri olduğunu.Psikolojisi bozuk bunun
cimri herif niye rolling konusu açıyorsun beklemede olanı açsana tırtKimse burda dağıtım yapmak zorunda değil 1 si 2.si atarken senden iyisi yok psikolojisi bozuk bilmen ne gecin bunları
Sanki dağıtsa veriyor da dağıtım yok yazmış ashshshshshhsİnşallah gelmez
Neden böyle dedin diyen olucak illa ki
Roll konusu açıyorsun dağıtım yok diyorsun
Beter ol
Dağıtım yoksa gidelimKimse burda dağıtım yapmak zorunda değil 1 si 2.si atarken senden iyisi yok psikolojisi bozuk bilmen ne gecin bunları
Yanlışlıkla actık açmaz olaydık😁😁😁cimri herif niye rolling konusu açıyorsun beklemede olanı açsana tırt![]()
Bizim kod kazancı çekeceğim diyip de 500 lira tek maça bastım yattı senin parayı dediğin günki yüzsüzlük, arsızlığını unutma.Kimse burda dağıtım yapmak zorunda değil 1 si 2.si atarken senden iyisi yok psikolojisi bozuk bilmen ne gecin bunları
Bu sözün zaten doğru knk tek sorun rolling olarak açmışsın ya o yüzden bu şekilde söylemler oluyor gecen güzel olsun bol şanslar.Kimse burda dağıtım yapmak zorunda değil 1 si 2.si atarken senden iyisi yok psikolojisi bozuk bilmen ne gecin bunları
Tamam sensinBizim kod kazancı çekeceğim diyip de 500 lira tek maça bastım yattı senin parayı dediğin günki yüzsüzlük, arsızlığını unutma.
Zaten benim kimseye tamah etmem, şuan roll açıkken bile milletten 500 dileniyorsundur senTamam sensin
Rahat bırakın kankamı@Metings1905 nerdesın Kurtar beni
Kankan ne ki sen ne olacaksın kralRahat bırakın kankamı
Metin tamam anladık Kurtaran senin ikinci hesabın herhal kendini bu kadar savunma, tamam inandık.İşine gelmeyen cıksın rollden @Kurtaran kankam ulasır sıze
Yooo parası var dıye ole konusuyorum senın yok senını korucaz pujajsjMetin tamam anladık Kurtaran senin ikinci hesabın herhal kendini bu kadar savunma, tamam inandık.