- 20,957
- 17,525
- 113
Olmadı beeBende dedim 3 per neden ust olmadi bu mac Kurtaran alt almis yaktı bizi
Olmadı beeBende dedim 3 per neden ust olmadi bu mac Kurtaran alt almis yaktı bizi
Ben yazacaktım bunu çok yaşa dost çok foul olır dahaBelli olmaz takla atabilir bu maç
Ağzından bal damlıyor6 sayı gelirse takla ki gelir yani taktik faullerle ee öyle dağıtım yok diye milletin gözüne sokarsan o elalemin gözüne gelirsin dost . Sağlık olsun
Kardesim haklısın da adam harbi zararda 17 k gitti sabah cyperdan6 sayı gelirse takla ki gelir yani taktik faullerle ee öyle dağıtım yok diye milletin gözüne sokarsan o elalemin gözüne gelirsin dost . Sağlık olsun
Geldi be geldi lilili kusura bakma yağ çekmeyi yeni öğreniyorum 🤣Sağlık olsun deriz sıkıntı yok puhahaha
Bal akıyorWONZAA 😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣
Won dost tebriklerWONZAA 😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣
Olabilir o zaman hiç burada paylaşmasın burada paylaşım amacı zaten normalde olursa 3 5 arkadaş da faydalansın düşüncesi ile paylaşım oluyor dediğim gibi göz var olacagiKardesim haklısın da adam harbi zararda 17 k gitti sabah cyperdan
Hadi yine iyisin lavuk salladı ama girmediSağlık olsun deriz sıkıntı yok puhahaha