Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Laligabet 101 FreeSpin Deneme Bonusu

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,486
2,090
113
Yaptığın veya yapmaya çalıştığın yanlışlar senin iyiliklerini de götürür Ferman dost. Nisbet konusunu günlerce güncel tuttun insanlar tamam 1-2 ufak çekti baktı promoyunödüyor yatıralım dedi kiminin parası hesaba geçmedi canlı engelledi client locked yaptı kiminin çekimini ödemedi engelledi. Gerçekten iyilik insanlara yardım işini düşünüyorsan bunları duyduğunda bunlara vesile olmamak için nisbetten kod atmayı bırakman daha doğru olurdu.
Ya bak çekimi ödememeyi geçtim yatırım bile dümenden hesaba geçirmediler la hesaba

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,345
3,706
113
Yaptığın veya yapmaya çalıştığın yanlışlar senin iyiliklerini de götürür Ferman dost. Nisbet konusunu günlerce güncel tuttun insanlar tamam 1-2 ufak çekti baktı promoyunödüyor yatıralım dedi kiminin parası hesaba geçmedi canlı engelledi client locked yaptı kiminin çekimini ödemedi engelledi. Gerçekten iyilik insanlara yardım işini düşünüyorsan bunları duyduğunda bunlara vesile olmamak için nisbetten kod atmayı bırakman daha doğru olurdu.
Evet onu farkettim farkındaysan kaç gündür nisbet ile ilgili birşey paylaşmıyorum hâlâ kod payalsiamlari devam ediyor

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,486
2,090
113
Evet onu farkettim farkındaysan kaç gündür nisbet ile ilgili birşey paylaşmıyorum hâlâ kod payalsiamlari devam ediyor
Ben yoksa bu paylaştıklarına yine bir şey demiyorum çünkü şimdi yeni açılan son zamanlarda tüm siteler ya denemede yatırım istiyor ya da slotları sağlam değil ama Nisbet sıkıntı istemeden de olsa bunlara çok fena derecede prim verdin dost

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,345
3,706
113
Ben yoksa bu paylaştıklarına yine bir şey demiyorum çünkü şimdi yeni açılan son zamanlarda tüm siteler ya denemede yatırım istiyor ya da slotları sağlam değil ama Nisbet sıkıntı istemeden de olsa bunlara çok fena derecede prim verdin dost
Onun paylaşımını yapmıyorum artık zaten bak şimdi senle konuşurken egebet çekimi iptal etti kimbilri ne uydurcak

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,386
63,432
113
Merhaba arkadaşlar herkese bol şanslar

1000₺ ÇEKİMLİ 101 FREESPİN DENEME BONUSU

Şartlar ve link aşağıda
Kardes sana ciddi ciddi soruyorum sen su bonuslari paylasmak icin sitelerden parami aliyorsun.insan bu kadar boktan bonuslari nerden bulur ve nasil hic utanmadan paylasir.hergun tepki goruyorsun ama hala paylasmaya devam ediyorsun garipsin gercekten.

thug1881

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
771
156
43
laligabet miş sen türkiye 2nci ligi bile olamazsın. Papelciler

Delimine34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
75
31
18
bet degeri 0,50 kurus ahahah 5000 yapcaz 500 yatırcaz bide

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,188
2,846
113

besorguc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
205
43
Olum adamlar 50 lira veriyor 5000 yap 500 yatir 1000 çek . Bunu yapana helal olsun

zozo77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
371
104
43