Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Lazistan08 | İkasbet Sponsorluğunda Hedef 5 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,698
6,527
113
Dostum roll takip ediyorum neden ban yiyeyim?
200 mesajdan az kalmış süre sayı yazsan zaten 15-20 dakikada biter bir cümle kuruyorsun yarım yarım yazıyorsun herkes burada bu yollardan geçti yani milleti kandırmaya çalışma

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,939
627
113
200 mesajdan az kalmış süre sayı yazsan zaten 15-20 dakikada biter bir cümle kuruyorsun yarım yarım yazıyorsun herkes burada bu yollardan geçti yani milleti kandırmaya çalışma
Kimseyi kandırmıyorum herkes işine baksın sıkıntı varsa başkanlar.halleder zaten okey?

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,939
627
113
İyiliğin için söylüyorum şikayet için söylemiyorum yoksa bana ne beni ne ilgilendirir
İyilik için söylesen milleti kandırma falan demezsin kardeşim kimseyi kandırdığım yok sende bu yoldan geçtiysen bişey demeye hakkın yok

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,698
6,527
113
İyilik için söylesen milleti kandırma falan demezsin kardeşim kimseyi kandırdığım yok sende bu yoldan geçtiysen bişey demeye hakkın yok
Biz adabı ile yaptık ama senin gibi bir cümleyi 5 mesajda anlatmadık

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,939
627
113
Biz adabı ile yaptık ama senin gibi bir cümleyi 5 mesajda anlatmadık
Bak hala devam ediyorsun alttan alttan laf sokmaya hoş değil saygısızlık yapma adabınla yaptıysan adabınla yaşa bizde geçtik o yollardan diyip adaptan bahsediyosun hadi bak işine uzak dur benden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...