16 Mar 2025 #441 Y Yapabilirim Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 21,156 7,457 113 Shooter34' Alıntı: Senin paran bende geçmez kahpe seni 200 lira için karını satarsın dolandırıcı rezil. Genişletmek için tıkla ... Özelden görüşün bakın yapmayın şunu gercekten surda biraz seviye olsun benim zoruma gidiyor rica ediyorum senden kariyi kızı bulastirmayin suraya
Shooter34' Alıntı: Senin paran bende geçmez kahpe seni 200 lira için karını satarsın dolandırıcı rezil. Genişletmek için tıkla ... Özelden görüşün bakın yapmayın şunu gercekten surda biraz seviye olsun benim zoruma gidiyor rica ediyorum senden kariyi kızı bulastirmayin suraya
16 Mar 2025 #442 Shooter34 Sadece BEŞİKTAŞ. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 4,378 3,920 113 Lazistan08' Alıntı: seninkileri sattım onların parasıyla kazandım , payını atayım özelden yaz. Genişletmek için tıkla ... Sence burada meblağ mı önemli yaptığın hareket mi? Seni dost bildim sırtımızdan vurdun.
Lazistan08' Alıntı: seninkileri sattım onların parasıyla kazandım , payını atayım özelden yaz. Genişletmek için tıkla ... Sence burada meblağ mı önemli yaptığın hareket mi? Seni dost bildim sırtımızdan vurdun.
16 Mar 2025 #443 Metings1905 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 49,330 37,485 113 Shooter34' Alıntı: Ya dostum bırak bu ayakları senin parana çöküp 5 kişinin hakkını yese biri ona ne diyeceksin? KARISINI satar bu bunu yapana racon budur.. Genişletmek için tıkla ... Neyse lâ ban yıcen boşver
Shooter34' Alıntı: Ya dostum bırak bu ayakları senin parana çöküp 5 kişinin hakkını yese biri ona ne diyeceksin? KARISINI satar bu bunu yapana racon budur.. Genişletmek için tıkla ... Neyse lâ ban yıcen boşver
16 Mar 2025 #444 Shooter34 Sadece BEŞİKTAŞ. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 4,378 3,920 113 Hamzaxaslan' Alıntı: @Shellac Genişletmek için tıkla ... Özelden dilendiğin günleri unutma Hamza şimdi yine paranın köpeği olmuşsun yazık.
Hamzaxaslan' Alıntı: @Shellac Genişletmek için tıkla ... Özelden dilendiğin günleri unutma Hamza şimdi yine paranın köpeği olmuşsun yazık.
16 Mar 2025 #445 Error68 Suskunlugumuz adamlıgımızdandır Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,762 394 83 Kardeş burda bizbizeyiz kalp kırmaya gerek yok hepimiz burda sohbet edip eğleniyoruz gerçekten ayıp
16 Mar 2025 #446 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 155,755 193,373 113 Error68' Alıntı: Kardeş burda bizbizeyiz kalp kırmaya gerek yok hepimiz burda sohbet edip eğleniyoruz gerçekten ayıp Genişletmek için tıkla ... Gecen güzel olsun dostum Güzel yorumun için teşekkürler
Error68' Alıntı: Kardeş burda bizbizeyiz kalp kırmaya gerek yok hepimiz burda sohbet edip eğleniyoruz gerçekten ayıp Genişletmek için tıkla ... Gecen güzel olsun dostum Güzel yorumun için teşekkürler