- 24,310
- 17,286
- 113
Atan zaten iyi adam duydugum gordugum kadaryla ben seni istiyorum 😂😂Dm nedir ben ilk kez duyuyorum atam simdi rolu başarılı olursa herkesi memnun eder az bekleyin pauah
Atan zaten iyi adam duydugum gordugum kadaryla ben seni istiyorum 😂😂Dm nedir ben ilk kez duyuyorum atam simdi rolu başarılı olursa herkesi memnun eder az bekleyin pauah
Tam benlik kupon hadi gelsin alt bol şans
Haa bak aklıma geldi ne alaka billion ama pazar günü doktor bana 1.5 k yollamış özelden bol şans yazmış sanırım sağlam kazanmış ama aramızda kimse duymasunSus sus 48
4o 4 tl değildirrr 😁
Bol sans losersSponsor @Erhan2121 bol şans
Apo amca adamsinBu yanlışta bir sorun var![]()
Yahu 4 diom benden iyimi bileceksiniz alla alla🤣yokk 😁
Apo kim la o bir markadır o bir siskodurApo amca adamsin
Tövbe inanmam dşdşşdşdsşdşdşYahu 4 diom benden iyimi bileceksiniz alla alla🤣
İhtiyar artık bir rol aç görsün form yiğit bir dayimiz var diye puhahahaYahu 4 diom benden iyimi bileceksiniz alla alla🤣
PuahhahaApo kim la o bir markadır o bir siskodur
Pazar gunub1.5 k atmisİki gündür doktor sayesinde sigara içiyorum valla doktar adamdır puhahahah
Atar sen formun dayisisun herkes kazancta haracini versin sana puhahahaPazar gunub1.5 k atmis
Açmam hayatta 10 kazaniom 15 veriom🤣İhtiyar artık bir rol aç görsün form yiğit bir dayimiz var diye puhahaha
Est vefa işi bunlarAtar sen formun dayisisun herkes kazancta haracini versin sana puhahaha