- 42,278
- 8,231
- 113
Son 5 dk
@Losers ödul bu adamindir bilader sari yardiriyor bak 😂2/1 atti
Rol var la bi sus🤣Atar sen formun dayisisun herkes kazancta haracini versin sana puhahaha
Kısmet dostum ediyoruz işte mümkün olduğunca@Losers ödul bu adamindir bilader sari yardiriyor bak 😂
😁😁@Losers ödul bu adamindir bilader sari yardiriyor bak 😂
Ödül yok kardeşim ne ödülü keyfi kupon puhhha@Losers ödul bu adamindir bilader sari yardiriyor bak 😂
Salak kafam 1 i 9k yaptık sonra başka siteye attım 11 küsur oldu çekmedim kaybettim. 1k kayıp bonusu 6 küsur orandan Macaristan kızlar 3. Çeyrek alıra basmaya korktum gele gele o geldi mkAha geldi🤣🤣
Sen niye her yere böyle saçma saçma kayıplarınla ilgili gereksiz anekdot verip duruyorsun hiçbir zaman anlamayacağımSalak kafam 1 i 9k yaptık sonra başka siteye attım 11 küsur oldu çekmedim kaybettim. 1k kayıp bonusu 6 küsur orandan Macaristan kızlar 3. Çeyrek alıra basmaya korktum gele gele o geldi mk
Barrios Sen anlamazsin Üzüntümü paylaşıyorumSen niye her yere böyle saçma saçma kayıplarınla ilgili gereksiz anekdot verip duruyorsun hiçbir zaman anlamayacağım
Kayıp bonus 1500 oldu çekmedim oynadım oda gider şimdiSen niye her yere böyle saçma saçma kayıplarınla ilgili gereksiz anekdot verip duruyorsun hiçbir zaman anlamayacağım
Bi insan niye 1500 lira çeker kiKayıp bonus 1500 oldu çekmedim oynadım oda gider şimdi![]()