Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı lowelyy / Günün Sağlam 2 Oranı

Kupon Miktarı
6012
Kupon Oranı
1.99

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
1,007
113
Sana okuma yazma öğretmediler mi aslanım ? Sigortasız hastaneye gidilir mi diye konu açmadım.Sigortasız hastaneye gidildiğinde muayene ücreti kaç TL ödenir diye konu açtım ZIRTO seni.
@AllanSaintMaximin

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
1,007
113
Hayır lavuğa öneride buluyoruz hakeret ediyor eşşek herif.Ne tikim yiyorsa yesin
Ben sana hakaret etmedim dostum.Sen ortaya çıkıp paranın büyüğü küçüğü olmaz dedin bende sana paranın büyüğü küçüğü olur büyük paraya büyük para alırsın küçük basarsan küçük para alırsın dedim.Kötü birşey demediğim halde sen HAVLAMAYA BAŞLADIN.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Sana okuma yazma öğretmediler mi aslanım ? Sigortasız hastaneye gidilir mi diye konu açmadım.Sigortasız hastaneye gidildiğinde muayene ücreti kaç TL ödenir diye konu açtım ZIRTO seni.
@AllanSaintMaximin
Kardeş dua et küfür etmem yasak yoksa seni cıktıgın yere geri sokardım

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
1,007
113
Kardeş dua et küfür etmem yasak yoksa seni cıktıgın yere geri sokardım
Küfür etme sebebini öğrenebilir miyim ? Evet bir savunman varsa yapabilirsin ? OKUMAN YAZMAN YOK MU ? Sigortasız hastaneye gidilir mi diye konu mu açtım ben abisi ?

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
1,007
113
37K mesajın var tüm hayatın forumdan ibaret.Sosyal hayatın 0 bir günde 24 saat varsa 18 saati gelip burda mesaj atmakla meşgulsun kafayı kırmışsın gelip burda insanlara salça olma eşşek.Ben adamla tartışıyorum 3. dahil olana başka birşey düşer sen iyi bilirsin onu.Gece 12 den sonra özel mesajla iletirim sana onu.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Küfür etme sebebini öğrenebilir miyim ? Evet bir savunman varsa yapabilirsin ? OKUMAN YAZMAN YOK MU ? Sigortasız hastaneye gidilir mi diye konu mu açtım ben abisi ?
Kuran çarpsın cahilin önde gidenisin eğitim hayatın o kadar yokki bariz belli oluyor uzatmıcam hadi bak işine asgari ücretle çalışmaya devam sen bu kafayla fazlası olmaz senden

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
37K mesajın var tüm hayatın forumdan ibaret.Sosyal hayatın 0 bir günde 24 saat varsa 18 saati gelip burda mesaj atmakla meşgulsun kafayı kırmışsın gelip burda insanlara salça olma eşşek.Ben adamla tartışıyorum 3. dahil olana başka birşey düşer sen iyi bilirsin onu.Gece 12 den sonra özel mesajla iletirim sana onu.
Adam konuya dahil olmadı ki sen armut gibi okuduğunu anlamadığın için her yoruma zıplıyorsun.Kimse sana kötü niyetli yaklaşmadı senin kalbin körelmiş herkeste kalbinin ekmeğini yer bu hayatta.Sana ben başka bir şey demeyeceğim kötü dilektede bulunmuyorum ama inşallah bir gün olgunlaşırsın

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,779
13,613
113
Bir olayda eğer TÜRKİYE varsa hiçbir iş kolay değildir.
Bol şanslar hurma sıçmaya hazır olalım

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,285
1,007
113
Adam konuya dahil olmadı ki sen armut gibi okuduğunu anlamadığın için her yoruma zıplıyorsun.Kimse sana kötü niyetli yaklaşmadı senin kalbin körelmiş herkeste kalbinin ekmeğini yer bu hayatta.Sana ben başka bir şey demeyeceğim kötü dilektede bulunmuyorum ama inşallah bir gün olgunlaşırsın
Dingil.Adam gibi karşılıklı senle konuşurken bir anda artist artist konuşmaya başlayıp bastığın para 6K attığın jaka 600k falan gibi konuşmaya başlarsan konu burlara gelir.Kimin kalbi körelmiş abicim ? Sen önce karşılıklı konuşmayı öğren insanlarla.Reelde çık tanımadığın birinin karşısına jaka satma bana de bakim sana ne yapıyor.

MonteKristoKontu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,314
4,119
113
Tebrikler ben biraz fazla kazandım vs bu dingiller yok JoJo vs al demişler 1 e 2 şaka gibi