Forza rangerrsCan düşmanım Celtic bundan sonra
bana hangi gün çekılıs yapıcam dıyıp yapmadıgımı kanıtla sımdı gonderecem paranı hadı beklıyorum 35 geceye kadarUlan çakal cekilis yapicam diyip yapmadığın gün şimdi konu içi 4 kişiye 400 yazmışsın aklıma geldi de soyledim
Kanka beni bul yabilader senı bulurum delıkten delıge sokarım benı sınırlendırme bu saatte hadi yol al bir daha muhattap olma benımle senın gıbıler yuzunden her ay ban yıyorum
Sen yanlış kişiyi hatırlıyorsun bence dostum makinenin çekiliş yapcam deyip yapmadığını görmedim benUlan çakal cekilis yapicam diyip yapmadığın gün şimdi konu içi 4 kişiye 400 yazmışsın aklıma geldi de soyledim
Aga a tartışma yaratmak için girdin konuya tahminimce bi kayıp yaşadın sinir olup geldin gerek yok küfürü tasvip etmiyorum tabi de arandin sende yaniSana küfür etigim yoj insan gibi iletişim kuralım dedik ama an gene ucuzluguny belli ettin
Ben rangerslıyım bundan sonra. Önceden rangers sevmez Celtic tutardım ama bitti artıkForza rangerrs
Dost bunu neden yapıyorsunKanka beni bul ya
Bence de gerek yok cano boşkoyneyse beyler konumuza dönelim
Tahirdirhakan berkay fear keskın dayı bir kısı daha vardı sankı bi bakmam lazım bi sn
Cano yanlış anlama uzun zamandır forumdayim bu adami hiç sevmiyorum yaptığı şeyi inkar ediyor. İlk başta muhabbet dönüyor diye dahil olayım dedim ama çocuk küfür ediyor ucuz insanAga a tartışma yaratmak için girdin konuya tahminimce bi kayıp yaşadın sinir olup geldin gerek yok küfürü tasvip etmiyorum tabi de arandin sende yani
@Hasim5454hakan berkay fear keskın dayı bir kısı daha vardı sankı bi bakmam lazım bi sn
Ben istemiyorum agaTahirdir
Paran varmı kanka hemen vp geliyorum ajakkalmxBen istemiyorum aga