- 22,174
- 28,434
- 113
Roketbet
Bol şansRoketbet
Bol şansın olsunRoketbet
Bol şans dostRoketbet
Bol sansRoketbet
Geldi seninkiler bol şansRoketbet
Şansın bol olsunRoketbet
bol şans dostRoketbet
Bol şanslar reis kazanman dileğiyleRoketbet
Aabeyler öncelikle şunu söylemek istiyorum ki roketbet grubu dolandırıcıdır sırf karda oldugum icin no bonus yapmıslar sadece rolling için kullandıgım bir site burası ve hep beraber kaç adım yaptıgımızı kaç kat cevrım yaptıgımızı her gece bende biliyorum sizde biliyorsunuz. bana söyledikleri şey klasik bonusu kötü niyetle kullanmak vs. bu grubun sitelerinden uzak durun, isim vermek istemedigim bir dostun hesabından alıyoruz bonusu bılgınız olsun.
Bol şanslar kralRoketbet
Ne zaman NB yaptıbeyler öncelikle şunu söylemek istiyorum ki roketbet grubu dolandırıcıdır sırf karda oldugum icin no bonus yapmıslar sadece rolling için kullandıgım bir site burası ve hep beraber kaç adım yaptıgımızı kaç kat cevrım yaptıgımızı her gece bende biliyorum sizde biliyorsunuz. bana söyledikleri şey klasik bonusu kötü niyetle kullanmak vs. bu grubun sitelerinden uzak durun, isim vermek istemedigim bir dostun hesabından alıyoruz bonusu bılgınız olsun.
İlk adım gelsin seriden 😎beyler öncelikle şunu söylemek istiyorum ki roketbet grubu dolandırıcıdır sırf karda oldugum icin no bonus yapmıslar sadece rolling için kullandıgım bir site burası ve hep beraber kaç adım yaptıgımızı kaç kat cevrım yaptıgımızı her gece bende biliyorum sizde biliyorsunuz. bana söyledikleri şey klasik bonusu kötü niyetle kullanmak vs. bu grubun sitelerinden uzak durun, isim vermek istemedigim bir dostun hesabından alıyoruz bonusu bılgınız olsun.
Bol şans son egt bükücüRoketbet