- 18,976
- 13,056
- 113
10-15 k çekte para lazımyouwin sonrası denemelere devam ediyoruz 😹
10-15 k çekte para lazımyouwin sonrası denemelere devam ediyoruz 😹
Usta bolşans ama kötü haberim şudur ki wasil gusüllü gezmez hesabıda cenabettirwasil dostumuzun hesabından aldık bonusu, kazanç sağlayabilirsek 1k ona dağıtımı da kazanca göre belirleriz
cenabetle cenabet birleşince kasa otomatik 25 k oluyormuş tüm kozlarımızı paylaşıyoruz artıkUsta bolşans ama kötü haberim şudur ki wasil gusüllü gezmez hesabıda cenabettir
Açtık bildirmi de kadınlara güven olmaz futbol da
Bolşans usta seninkinin etkisi %99 ederse tamamdır o işcenabetle cenabet birleşince kasa otomatik 25 k oluyormuş tüm kozlarımızı paylaşıyoruz artık
eskidendi o yeğen eskidenOynadıktan sonra niye gol olmuyor hemen fazla bekleyemeyiz biz
Freebet güzel oyna yeğen yoksa nasıl yeriz lüferi 😂eskidendi o yeğen eskiden
rastgele başkan
salladık valla bu ingilizlerde baremi 3.5 aciyo ilk yarı 1 tane olmayacakmı simdiFreebet güzel oyna yeğen yoksa nasıl yeriz lüferi 😂
Bol şanslar
Bak bu sana kıyağım ne zaman alt oynasam gol oluyor hemen umarım totem sende işe yararsalladık valla bu ingilizlerde baremi 3.5 aciyo ilk yarı 1 tane olmayacakmı simdi
ya sen büyük alacan ya ben öyle mı sımdıBak bu sana kıyağım ne zaman alt oynasam gol oluyor hemen umarım totem sende işe yarar
Valla 80 kuruş vardı avilaröede 1 tl yaptım da sırf totem olsun diye bastım 😂ya sen büyük alacan ya ben öyle mı sımdı