- 10,162
- 2,346
- 113
Kesene bereketcekım verdım 4 kisi 250 yapalım okey mi
Kesene bereketcekım verdım 4 kisi 250 yapalım okey mi
sanattırmakina123 bir marka mıdır 🤨
Deadlongum♥ yaz oraya enescim 🤣🤣durun bi ya ben bi kullanıcı adımın altındaki yazıyı değiştiriyim artık çimende saklanmaya gerek yok
Çok değişik bi çar budurun bi ya ben bi kullanıcı adımın altındaki yazıyı değiştiriyim artık çimende saklanmaya gerek yok
Kesene bereket dost4 degil 5 yapalım berkay ,joe ,hamza ,saplangac(bu nasi bi kul adi) ve deadlong iban atar misiniz
Varya benim zaten sende kardeşim4 degil 5 yapalım berkay ,joe ,hamza ,saplangac(bu nasi bi kul adi) ve deadlong iban atar misiniz
Saplangac takip etti ben etmedim yani canın sağolsun Bol şanslar aga4 degil 5 yapalım berkay ,joe ,hamza ,saplangac(bu nasi bi kul adi) ve deadlong iban atar misiniz
ilk kupondan itibaren takip edenleri yazdim dostum bir sonraki rollde sözüm olsunSaplangac takip etti ben etmedim yani canın sağolsun Bol şanslar aga
Gelir Max 5 dkyabeylwr cekim odenei gozukuyorda gelen giden yok ben şunlara bi yaziyim
Yazma 5 10 dk ya gelir aracı kurumdadirbeylwr cekim odenei gozukuyorda gelen giden yok ben şunlara bi yaziyim
Havaleyse belki ondandır yada eft mi gönderdilerbeylwr cekim odenei gozukuyorda gelen giden yok ben şunlara bi yaziyim
Atiyorum dost4 degil 5 yapalım berkay ,joe ,hamza ,saplangac(bu nasi bi kul adi) ve deadlong iban atar misiniz
Dost ben yazdim etiket atmayinca mesaji atlamisim4 degil 5 yapalım berkay ,joe ,hamza ,saplangac(bu nasi bi kul adi) ve deadlong iban atar misiniz