- 18,703
- 11,063
- 113
Her gün 8-10 roll açıyosun da neyse hocam yorum yapmıcsm ben sana. İyi günler geçmiş olsun.üzücü sadece ha bankaya borcum vardı 110 bin kadar onun 50 sini kapatabilirdim ama maalesef yine yine 0
Her gün 8-10 roll açıyosun da neyse hocam yorum yapmıcsm ben sana. İyi günler geçmiş olsun.üzücü sadece ha bankaya borcum vardı 110 bin kadar onun 50 sini kapatabilirdim ama maalesef yine yine 0
Kısmet te yokmuş dost olan da olmuş sıkma canını yapacak bişey yokneyse beyler iyice mala bagladım kaybedince kayip ekstradan 8k da kayip yeminle kendi mallıgıma beleş 50 k yı ittim daha bisi demiyorum allah kahretsın amk
ne desek boşta niye çıkmazsın yani ne derdin vardı niye 52 yi 50 yapayım dedin niye 52 yi direk çekmedin bunlar hep şaibeli cevap alamayacağımız sorular
Bugünde cepten gitsin dost. Sıkma canını benceHer gün 8-10 roll açıyosun da neyse hocam yorum yapmıcsm ben sana. İyi günler geçmiş olsun.
Haklısın. Şu sitenin foto göndermesi düzelsin de öyle inanalım insanlaraBen sana dedim slota giren adam duramaz diye dost
AhahahaBugünde cepten gitsin dost. Sıkma canını bence
Paranin gitmesi değil 50 para olmuş dur 52 yapayım 4× 500 vereyim dedi ya bitti benim için 6 saat bu rolu takip eden insanlar olduBugünde cepten gitsin dost. Sıkma canını bence
Zabaha kadar bır uyumusum mıllet sayı saymıs ne gerek vardı uyusanıza 😀😀Bugünde cepten gitsin dost. Sıkma canını bence
Hep cepten gidiyo maalesefBugünde cepten gitsin dost. Sıkma canını bence
Boşver hocamParanin gitmesi değil 50 para olmuş dur 52 yapayım 4× 500 vereyim dedi ya bitti benim için 6 saat bu rolu takip eden insanlar oldu
Benim sabah kadar saydığımı nerde gördün la. Dağama aykırı. Goy goy yapıyorum benZabaha kadar bır uyumusum mıllet sayı saymıs ne gerek vardı uyusanıza 😀😀
Erhanım hem ayranın dokulmus hem tatsız seyler olmusParanin gitmesi değil 50 para olmuş dur 52 yapayım 4× 500 vereyim dedi ya bitti benim için 6 saat bu rolu takip eden insanlar oldu
Bence git başkasıyla dalga geç ayıp çünkü burda yaptığınüzücü sadece ha bankaya borcum vardı 110 bin kadar onun 50 sini kapatabilirdim ama maalesef yine yine 0
1 aydır ilk kez rol takip ettim yabancı değil diye de yanlış yaptım elbet o ayranı bulurum benErhanım hem ayranın dokulmus hem tatsız seyler olmus
Senın ıcın demedım gaddars sımdı makınenkn 150 k kart borcu var onu cıkarmadan tum ulastıgı bakıyler onun ıcın anlamsızBenim sabah kadar saydığımı nerde gördün la. Dağama aykırı. Goy goy yapıyorum ben
Üzülme dost Allah sabredenlerle beraberdir, elbet nasibini gönderirBence git başkasıyla dalga geç ayıp çünkü burda yaptığın
Aynen zaten onun yüzünden kaybetti kesinSenın ıcın demedım gaddars sımdı makınenkn 150 k kart borcu var onu cıkarmadan tum ulastıgı bakıyler onun ıcın anlamsız
yaw birader git benim kafamı bozma sabah sabah sen ne anlatıyorsun halaBence git başkasıyla dalga geç ayıp çünkü burda yaptığın
Yoo üzülmedim de ayıpladım sadeceÜzülme dost Allah sabredenlerle beraberdir, elbet nasibini gönderir
Sen haklısın bosveryaw birader git benim kafamı bozma sabah sabah sen ne anlatıyorsun hala
Sen ne anlatıyorsun kesik kesik biz de onu anlamadık ?yaw birader git benim kafamı bozma sabah sabah sen ne anlatıyorsun hala