- 18,703
- 11,063
- 113
Aynen 85 sayfa takip ettim hiç gerek yok. Şu ite ver de karnı doysun mamayla1 i ben olabılırmıyım kanka tskler
Aynen 85 sayfa takip ettim hiç gerek yok. Şu ite ver de karnı doysun mamayla1 i ben olabılırmıyım kanka tskler
La yapma öyle şeyler1 i ben olabılırmıyım kanka tskler
Yok öyle bişey kanka. Hınzır Metin fake atıyorAynen 85 sayfa takip ettim hiç gerek yok. Şu ite ver de karnı doysun mamayla
Yarın unutalsvsk şeyler değil bunlar . Bu olayın geçmişini bilmiyosun o yüzden bence bilmeden bişi söyleme hocamYarın unutulacak şeyler için kalp kırmaya gerek yok, arkadaş da sabahladı seninle üzüntüsü ve sitemi bundandır. Hoş görün birbirinizi
Bunu kandırmak kolaymıs la kopru satalım suna 1 2 taneYok öyle bişey kanka. Hınzır Metin fake atıyor
yorumumu düzenleme bro1 i ben olabılırmıyım kanka tskler
Yok işte köpek mamasını alsın boşverYok öyle bişey kanka. Hınzır Metin fake atıyor
Dert etme ılk kezmı kaybettıkyorumumu düzenleme bro
uzatmaya gerek yok ne yapsak boş
kalp kırmaya gerek yok
@Shellac kilitleyebiliriz maalesef ki KAYIP
Hocam sende kusura bakma ama bokunu çıkarıyorsun. İyi o zmn madem öyle diyorsun bir daha bu adamın rölünde görürsem seni bozarım haberin olsunYarın unutalsvsk şeyler değil bunlar . Bu olayın geçmişini bilmiyosun o yüzden bence bilmeden bişi söyleme hocam
Noldu lan kahvalltı parası mı dilenmeye başladın😂 at IBAN gönderirim ben sanaDert etme ılk kezmı kaybettık
yokta arka planda kaybedince pek hoş karşılanmadı bende pek hoslanmadım canları sağolsun ne diyim elbet yine gelirler dostum diyeDert etme ılk kezmı kaybettık
Yoo göremezsin zatenHocam sende kusura bakma ama bokunu çıkarıyorsun. İyi o zmn madem öyle diyorsun bir daha bu adamın rölünde görürsem seni bozarım haberin olsun
Nasrettın hoca demıskı ya tutarsaAdamın geçmişini bilmiyorsun diyor. Madem sen biliyorsun gelmişini niye sabaha kadar rolünu takip ettim bu adamın be mübarek
rica etsem konu başlığını okur musunLa birileri 100 ister birileri milyon ister bu konuda kim varsa bir umut bekledi iste belki tek dal sigarası yoktu onu alacakti aynısını zamanında Beşiktaş bana yapmıştı o günden sonra onlan muhabbeti kestim 5 saat rolu takip ettim ben ve marley iban bırakın dedi bıraktık ardından slotta yedim dedi benim sigaram bile yoktu o gün rol yapıldığı zaman istirham ediyorum slota girmeyin
Sende rica etsem konunun içinde naptığını olur musun? Bu kupon gelsin çekicem dedin kaç kere. Neyse 1 kere daha senin rollüne gitmem bundan sonra. Sen zaten 1 hafta önce ayıp ettin bana kazanarak ve göndermeyerek. Yolun açık olsunrica etsem konu başlığını okur musun
La sende suç yok ben sen slota girerken dedim giren batmadan çıkmaz diye seni teşfik edenler oldu sende girdin girme dedim slota para felan hikaye benim de suan ciddi bir ödemem gereken tutar var seninde varmış kim kendini kurtarırsa artikrica etsem konu başlığını okur musun
Yumurtalı yokRamazan pidesi hala bulunuyor mu ?