Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 / Kasa 9000 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Sen ne anlatıyorsun kesik kesik biz de onu anlamadık ?
1 iyi 1 kötü haberi varmış da önce 52 ki kazanmış da sonra kaybetmiş. Ben seni daha önceden gerçekten insan sanmıştım da böyle dalga geçmeni görince vazgrçtim. @Shellac @Daimon arkadaş kaybetmiş 9000i kapatın lütfen kimse daha fazla gerilmesin

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,145
28,381
113
oglum ne adamlarsınız burda benim 100 tane roll konum var belki son 50 konumun 40 ı rolling burda 10 k kazanıp dağıttıgımda oldu 50 k kazanıp dağıttıgımda oldu 1 rollde de kazanıp herkesin hakkını vermeden gittiğim olmadı bugün kayıp yaşayınca hemen bi afra tafralar ayıp etmişiz lan ne ayıp edicem sen sabaha kadar uyumadım diyorsun yaptıgın sey klavye tuslarına basmak ben seni zorla mı tutuyorum burda parayı kazanan benim kaybeden benim neyin boşunu yapıyonuz ben onu anlamadım benim tek derdim burası değil 50 tane adamla uğraşıyorum ben telegramda orda burda benim para alısverisi yaptıgım 50 adam var 50 bin benim için şuan yetersiz olduğu için istemsiz devam edip sıfırladım bu kadar basit

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
Tamam hocam hırsız haklı ev sahibi haksız :)
Bak dostum rol takip etmeninde bir raconu var. Sen eğer soluksuz saatlerce kendini şartandırıp rol takip edersen olumsuz her sonuç seni üzer şu anda olduğu gibi. Bende sabaha kadar burdaydım ama öyle her dk konuda olmadım. Ara ara geldim Z raporu aldım 2 muhabbet yaptım, gezdim durdum. Bu durumda çok bir beklentimde olmadı. Doğal olarak da adamın para kaybetmesi dışında bişeye üzülmedim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,323
37,481
113
oglum ne adamlarsınız burda benim 100 tane roll konum var belki son 50 konumun 40 ı rolling burda 10 k kazanıp dağıttıgımda oldu 50 k kazanıp dağıttıgımda oldu 1 rollde de kazanıp herkesin hakkını vermeden gittiğim olmadı bugün kayıp yaşayınca hemen bi afra tafralar ayıp etmişiz lan ne ayıp edicem sen sabaha kadar uyumadım diyorsun yaptıgın sey klavye tuslarına basmak ben seni zorla mı tutuyorum burda parayı kazanan benim kaybeden benim neyin boşunu yapıyonuz ben onu anlamadım benim tek derdim burası değil 50 tane adamla uğraşıyorum ben telegramda orda burda benim para alısverisi yaptıgım 50 adam var 50 bin benim için şuan yetersiz olduğu için istemsiz devam edip sıfırladım bu kadar basit
@makina123 er egıtım tugayı

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,145
28,381
113
Kuruu 36 42 @makina123 dayan etıket
meto yapma zaten moralim bozuk buraya bi rolling açalım diyoruz adam sanki benim davacım alacaklım kapıda bekliyor sanki ulan bu forum ne adamlar gördü roll parası alıp kacan bile gördü onlara bu tepkiyi verseniz zaten forum bu halde olmaz çekimi verip iban isteyince kankam kankam diyecektiniz 500 lira için çocuk gibi hareket etmeyin

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Bak dostum rol takip etmeninde bir raconu var. Sen eğer soluksuz saatlerce kendini şartandırıp rol takip edersen olumsuz her sonuç seni üzer şu anda olduğu gibi. Bende sabaha kadar burdaydım ama öyle her dk konuda olmadım. Ara ara geldim Z raporu aldım 2 muhabbet yaptım, gezdim durdum. Bu durumda çok bir beklentimde olmadı. Doğal olarak da adamın para kaybetmesi dışında bişeye üzülmedim
Hocam bi sakin ol. Ben burda 8 yıldır varım bive emin ol senden daha iyi bilirim nasıl roll takip edileceğini. Ama birisi 80 sayfa sonunda aaa ben kafam bozuldu dedeye bastım derse de bu hoş bi davranış değil. En azından biz böyle görmedim daha önce. Ve de yapmadık.

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
meto yapma zaten moralim bozuk buraya bi rolling açalım diyoruz adam sanki benim davacım alacaklım kapıda bekliyor sanki ulan bu forum ne adamlar gördü roll parası alıp kacan bile gördü onlara bu tepkiyi verseniz zaten forum bu halde olmaz çekimi verip iban isteyince kankam kankam diyecektiniz 500 lira için çocuk gibi hareket etmeyin
Kardeş tamam kusura bakma hadi bol kazançlar. Umarım daha fazlası senin olur tekrar

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,323
37,481
113
Benlık durum yok bunlar olabılcek seyler 120 k borcu olan adama o tutara gelene kadar para cekmez kolay kolay

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
Hocam bi sakin ol. Ben burda 8 yıldır varım bive emin ol senden daha iyi bilirim nasıl roll takip edileceğini. Ama birisi 80 sayfa sonunda aaa ben kafam bozuldu dedeye bastım derse de bu hoş bi davranış değil. En azından biz böyle görmedim daha önce. Ve de yapmadık.
Valla ben sakinim ama görünen o ki sen pek sakin değilsin, kontrolünü kaybetmişsin. Ha bilmek konusuna gelince de pek bilmediğini gösterdin bu gece. Hayırlı sabahlar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,145
28,381
113
o zaman gidip çevrimin ortasında slota gir diye tavsiye vermeyeceksin işine kimsenin karışmayacaksın benim slot aklımda bile değildi gelmiş hem slot oyna diyorsun hem dedeye basmış diyorsun birincisi ben dede oynamam ikincisi sen slot oyna derken herhalde 10 a katlayacağımı falan düşünüyordun kasayı öyle bir dünya yok

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,145
28,381
113
neyse beyler pek hoş bitmedi burası yapacak bir şey yok demek ki roll parasıyla slot OYNAMAMAK VE TAVSİYE ETMEMEK gerekiyormuş bunu görmüş olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...