- 18,703
- 11,063
- 113
Biz de çok gördük zamanındaneyse beyler pek hoş bitmedi burası yapacak bir şey yok demek ki roll parasıyla slot OYNAMAMAK VE TAVSİYE ETMEMEK gerekiyormuş bunu görmüş olduk
Biz de çok gördük zamanındaneyse beyler pek hoş bitmedi burası yapacak bir şey yok demek ki roll parasıyla slot OYNAMAMAK VE TAVSİYE ETMEMEK gerekiyormuş bunu görmüş olduk
Roll sahıbı parayı slotta yemıs hakanda yaptı gecende aynı seyKaybeden rolun sonunda ilk defa böyle bir şeye şahit oldum. Geçmiş olsun denir ve gidilir normalde. Enteresan şeyler oldu
Hocam oynamak isteyen insanın önğnde kimse duramaz. Başka insana bok atmao zaman gidip çevrimin ortasında slota gir diye tavsiye vermeyeceksin işine kimsenin karışmayacaksın benim slot aklımda bile değildi gelmiş hem slot oyna diyorsun hem dedeye basmış diyorsun birincisi ben dede oynamam ikincisi sen slot oyna derken herhalde 10 a katlayacağımı falan düşünüyordun kasayı öyle bir dünya yok
Mesajıma cevap bekliyorumRoll sahıbı parayı slotta yemıs hakanda yaptı gecende aynı sey
Sana benım numaram dıye polıs savcı bırının nosunu verıırm ben dıye kufır edersın alırlar bobregını ne cahıl adammıssın sen be az kafanı calıstırMesajıma cevap bekliyorum
Aynen aynen hocam öyle denilir. HaklısınKaybeden rolun sonunda ilk defa böyle bir şeye şahit oldum. Geçmiş olsun denir ve gidilir normalde. Enteresan şeyler oldu
Geçen sende aynısını yaptın PuahahRoll sahıbı parayı slotta yemıs hakanda yaptı gecende aynı sey
Para adamın yer yer bizene, belkide 1m kazanacaktı. O zmn niye gittin o kadar kazandın mı diyeceklerdi. Kaldı ki kendileri slota yönlendirdiRoll sahıbı parayı slotta yemıs hakanda yaptı gecende aynı sey
Ben mac paylasnadım kımse bsey saymadıGeçen sende aynısını yaptın Puahah
Aynen gordum oyun önerdı bıdePara adamın yer yer bizene, belkide 1m kazanacaktı. O zmn niye gittin o kadar kazandın mı diyeceklerdi. Kaldı ki kendileri slota yönlendirdi
yaw ne alaka ne slotta yemesi hakan ne alaka ben kimsenin parasıyla roll yapmam kendi paramla oynadım kaybettim ve BİTTİ noktayı koyduk bu saatten sonra kim ne yaparsa yapsın geri dönüşü yok boş konusmanın anlamı da yokRoll sahıbı parayı slotta yemıs hakanda yaptı gecende aynı sey
Tümpuan bırıkmısmıyaw ne alaka ne slotta yemesi hakan ne alaka ben kimsenin parasıyla roll yapmam kendi paramla oynadım kaybettim ve BİTTİ noktayı koyduk bu saatten sonra kim ne yaparsa yapsın geri dönüşü yok boş konusmanın anlamı da yok
İyi forumlar kardeşim. Sıkma canını telafisini yaparsın senyaw ne alaka ne slotta yemesi hakan ne alaka ben kimsenin parasıyla roll yapmam kendi paramla oynadım kaybettim ve BİTTİ noktayı koyduk bu saatten sonra kim ne yaparsa yapsın geri dönüşü yok boş konusmanın anlamı da yok
İyi forumlar kardeşim. Sıkma canını telafisini yaparsın senyaw ne alaka ne slotta yemesi hakan ne alaka ben kimsenin parasıyla roll yapmam kendi paramla oynadım kaybettim ve BİTTİ noktayı koyduk bu saatten sonra kim ne yaparsa yapsın geri dönüşü yok boş konusmanın anlamı da yok
yapcak bisi yok bro gerçekten üzücü oldu KENDİ ADIMA ama giden gitmiştir elbet gün gelir yine parayı katlarız yine gelirler bu iş böyledir paran kadar adamsınİyi forumlar kardeşim. Sıkma canını telafisini yaparsın sen
1 i ben olabılırmıyım kanka tsklerBir mıktar cektım begenen 2 kısıye kahvaltı parası vereyım yapabılcegım bu kadar
Yarın unutulacak şeyler için kalp kırmaya gerek yok, arkadaş da sabahladı seninle üzüntüsü ve sitemi bundandır. Hoş görün birbiriniziyapcak bisi yok bro gerçekten üzücü oldu KENDİ ADIMA ama giden gitmiştir elbet gün gelir yine parayı katlarız yine gelirler bu iş böyledir paran kadar adamsın