Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 / Kasa 9000 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
oo 83 sayfa olmuş ama boş :D

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
o zaman gidip çevrimin ortasında slota gir diye tavsiye vermeyeceksin işine kimsenin karışmayacaksın benim slot aklımda bile değildi gelmiş hem slot oyna diyorsun hem dedeye basmış diyorsun birincisi ben dede oynamam ikincisi sen slot oyna derken herhalde 10 a katlayacağımı falan düşünüyordun kasayı öyle bir dünya yok
Hocam oynamak isteyen insanın önğnde kimse duramaz. Başka insana bok atma

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,145
28,381
113
Roll sahıbı parayı slotta yemıs hakanda yaptı gecende aynı sey
yaw ne alaka ne slotta yemesi hakan ne alaka ben kimsenin parasıyla roll yapmam kendi paramla oynadım kaybettim ve BİTTİ noktayı koyduk bu saatten sonra kim ne yaparsa yapsın geri dönüşü yok boş konusmanın anlamı da yok

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,327
37,482
113
yaw ne alaka ne slotta yemesi hakan ne alaka ben kimsenin parasıyla roll yapmam kendi paramla oynadım kaybettim ve BİTTİ noktayı koyduk bu saatten sonra kim ne yaparsa yapsın geri dönüşü yok boş konusmanın anlamı da yok
Tümpuan bırıkmısmı

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
İyi forumlar kardeşim. Sıkma canını telafisini yaparsın sen

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,327
37,482
113
İyi forumlar kardeşim. Sıkma canını telafisini yaparsın sen

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
La neyi konusuyorsunuz hala bitti gitti iste slota giren adam kayip olmadan çıkmaz makina ilk slota girerken dedim bunu zaten dertsiz adam yok suan forumda

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
yapcak bisi yok bro gerçekten üzücü oldu KENDİ ADIMA ama giden gitmiştir elbet gün gelir yine parayı katlarız yine gelirler bu iş böyledir paran kadar adamsın
Yarın unutulacak şeyler için kalp kırmaya gerek yok, arkadaş da sabahladı seninle üzüntüsü ve sitemi bundandır. Hoş görün birbirinizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...