Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 / Kasa 9000 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Yarın unutulacak şeyler için kalp kırmaya gerek yok, arkadaş da sabahladı seninle üzüntüsü ve sitemi bundandır. Hoş görün birbirinizi
Yarın unutalsvsk şeyler değil bunlar . Bu olayın geçmişini bilmiyosun o yüzden bence bilmeden bişi söyleme hocam

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
La birileri 100 ister birileri milyon ister bu konuda kim varsa bir umut bekledi iste belki tek dal sigarası yoktu onu alacakti aynısını zamanında Beşiktaş bana yapmıştı o günden sonra onlan muhabbeti kestim 5 saat rolu takip ettim ben ve marley iban bırakın dedi bıraktık ardından slotta yedim dedi benim sigaram bile yoktu o gün rol yapıldığı zaman istirham ediyorum slota girmeyin

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
Adamın geçmişini bilmiyorsun diyor. Madem sen biliyorsun geçmişini niye sabaha kadar rolünu takip ettin bu adamın be mübarek

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,145
28,381
113
La birileri 100 ister birileri milyon ister bu konuda kim varsa bir umut bekledi iste belki tek dal sigarası yoktu onu alacakti aynısını zamanında Beşiktaş bana yapmıştı o günden sonra onlan muhabbeti kestim 5 saat rolu takip ettim ben ve marley iban bırakın dedi bıraktık ardından slotta yedim dedi benim sigaram bile yoktu o gün rol yapıldığı zaman istirham ediyorum slota girmeyin
rica etsem konu başlığını okur musun

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Sende rica etsem konunun içinde naptığını olur musun? Bu kupon gelsin çekicem dedin kaç kere. Neyse 1 kere daha senin rollüne gitmem bundan sonra. Sen zaten 1 hafta önce ayıp ettin bana kazanarak ve göndermeyerek. Yolun açık olsun

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
La sende suç yok ben sen slota girerken dedim giren batmadan çıkmaz diye seni teşfik edenler oldu sende girdin girme dedim slota para felan hikaye benim de suan ciddi bir ödemem gereken tutar var seninde varmış kim kendini kurtarırsa artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...