Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 / Kasa 9000 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,145
28,381
113
Sende rica etsem konunun içinde naptığını olur musun? Bu kupon gelsin çekicem dedin kaç kere. Neyse 1 kere daha senin rollüne gitmem bundan sonra. Sen zaten 1 hafta önce ayıp ettin bana kazanarak ve göndermeyerek. Yolun açık olsun
birincisi slota gir diye aklı bana kim verdi sen
ikincisi ben hiçbir zaman bu kupon gelsin çekicem diyemem çünkü çevrim halen slot oynamasak bile devam edecekti her halukarda şuan kupon bekliyorduk
üçüncüsü 1 hafta önce ne ayıbı etmişiz anlamadım sana ilk ve son kez para gönderen benim sen ne zaman bana bi meblağ gönderdin de ben bunun altında kalıp ayıp etmişim bi anlat

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
birincisi slota gir diye aklı bana kim verdi sen
ikincisi ben hiçbir zaman bu kupon gelsin çekicem diyemem çünkü çevrim halen slot oynamasak bile devam edecekti her halukarda şuan kupon bekliyorduk
üçüncüsü 1 hafta önce ne ayıbı etmişiz anlamadım sana ilk ve son kez para gönderen benim sen ne zaman bana bi meblağ gönderdin de ben bunun altında kalıp ayıp etmişim bi anlat
Pardon anlamadım ahaha :)) sen mi bana para gönderdin? Hocam geçen haftaki sohobet konusunda bsna iban et dediğin postu buldurms bana. Ve ondan sonraki 1 hafta boyunca cevap vermediğin mesajları. Lütfen herşeyi ortaya dökmeyelşm. Dönersek sen haklı çıkmazsın

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
Pardon anlamadım ahaha :)) sen mi bana para gönderdin? Hocam geçen haftaki sohobet konusunda bsna iban et dediğin postu buldurms bana. Ve ondan sonraki 1 hafta boyunca cevap vermediğin mesajları. Lütfen herşeyi ortaya dökmeyelşm. Dönersek sen haklı çıkmazsın
Bak güzel kardeşim o gün sen ve bana iban atın dedi. Hatta bütün para sitede yoksa şimdi atardım ama GS maçını beklememiz gerekiyor dedi. Ve parası takılı kaldı ya sitede. Yani ben taraf tutmuyorum ama o gün böyle oldu diye atmadı

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Ayrıca ben slot oyna dedim diye sana gidip nasıl oynaman ve ne kadarlık oynaman getektiğini mi söyledim? Kendi kendine 3 saat kayboldun . Ben mi sana napacapını söylrdim ? Git kaybın için başkasına bok at bana değil

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,145
28,381
113
yaw sen kimsin neyi dökeceksin kardeş sen hala ne anlatıyon onu da anlamadım ben sana zamanında sırf keyfi bi kuponum tuttuğu için ödül gönderdim eyvallah dedin aldın hiç problem değil. aradan 2 ay geçti sohobet paramı ödemedi ve o sitede yaptığım gs kuponu gelirse reşatla sana ödül atacağım dedim sonrasında ödeme yapılmadı ve sana değil reşata da para falan göndermedim ayrıca senin beynin var mı ben kazanmadığım paranın neyini sana ödül olarak gönderıcem ?

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Bak güzel kardeşim o gün sen ve bana iban atın dedi. Hatta bütün para sitede yoksa şimdi atardım ama GS maçını beklememiz gerekiyor dedi. Ve parası takılı kaldı ya sitede. Yani ben taraf tutmuyorum ama o gün böyle oldu diye atmadı
Hocam üstüne bu adam kazandı ve dağıttı. Ama 1 kez bile düne kadar mesajlarımı yantlamadı. Olmadı gereken bu mu sence , sen söyle ?

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
yaw sen kimsin neyi dökeceksin kardeş sen hala ne anlatıyon onu da anlamadım ben sana zamanında sırf keyfi bi kuponum tuttuğu için ödül gönderdim eyvallah dedin aldın hiç problem değil. aradan 2 ay geçti sohobet paramı ödemedi ve o sitede yaptığım gs kuponu gelirse reşatla sana ödül atacağım dedim sonrasında ödeme yapılmadı ve sana değil reşata da para falan göndermedim ayrıca senin beynin var mı ben kazanmadığım paranın neyini sana ödül olarak gönderıcem ?
Ya siktir aq tamam ya

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
La 52k bu yoklukta kaybetsem suan ban yemiştim kesin bosverin konuyu uzatmayın

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Sen bi kardeş değindiğin insana dikkat de . Neyse hadi yoluna bak bundan sonra da yazma bana. Ama bana 1 kere para falan atmadın onu da bi daha sakın söyleme

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
boş yapma benim kafamı bozma ağzını da topla hem ödül aldın havadan hem boş tatava yapma burda herkes benim kötü niyetli olmadığımı biliyor ağzını sallama boşa
Kes aq kes kes.. zorla küfür ettirip beni burdsn banlandırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...