Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 / Kasa 9000 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
Hocam üstüne bu adam kazandı ve dağıttı. Ama 1 kez bile düne kadar mesajlarımı yantlamadı. Olmadı gereken bu mu sence , sen söyle ?
Sonra ki günler için bişey diyemem ama o gün atacaktı o konu da ki Kazanc için ama çekim olmayınca atmadı. Başka bir Kazanc konusuna devralıyor mu ki hak. Sonucta adam o gün parasını cekemediği için kaybetmiş oldu. Ortada Kazanc yok yani

stavi0233

丂ム刀ム ズム尺丂̧ノ 丂ム√ひ刀ᄊム丂ノ乙ノᄊ. 乃ノ̇尺 リ乇尺ノ̇刀 √ム尺 ズムレ乃ノ̇ᄊり
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
443
63
Sonra ki günler için bişey diyemem ama o gün atacaktı o konu da ki Kazanc için ama çekim olmayınca atmadı. Başka bir Kazanc konusuna devralıyor mu ki hak. Sonucta adam o gün parasını cekemediği için kaybetmiş oldu. Ortada Kazanc yok yani
sohobet paranın üstüne mi yattı reis

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,139
28,375
113
Sen bi kardeş değindiğin insana dikkat de . Neyse hadi yoluna bak bundan sonra da yazma bana. Ama bana 1 kere para falan atmadın onu da bi daha sakın söyleme
lan alkmaar korner kuponu tutmuştu 35 bin çekmiştim sende konudaydın dm attın iban at dedim atmadım mı ödül keyfi ne yalanı söylüyorsun ben para attığım adamı bilmiyor muyum

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
lan alkmaar korner kuponu tutmuştu 35 bin çekmiştim sende konudaydın dm attın iban at dedim atmadım mı ödül keyfi ne yalanı söylüyorsun ben para attığım adamı bilmiyor muyum
Sen kafayı yemişsin aq 1 kere para almadım ben senden git sen slotla kafayı yemeye devam et

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,837
1,521
113
Ödemeniz gelmediyse adamı niye umutlandırıyorsunuz dm den bilgilendirin sizin canınızı isteyecek değil ya kimse. Çocuk musunuz insanları günlerce dm de sürüklüyorsunuz

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
ben dünde kaybettim 70-80 kadar hergün kaybediyoruz adam hala 500 lira ödül için beni yiyecek sağlık olsun diyip gidemiyor böyle adamları nasıl da buluyoruz
Arkadas zaten suçlu en suçlu o hatta sana slot oyna dedi rolde slota girilmez kupon yaparsın gelir veya gider konu kapanır o yuzden konuyu uzatmanın anlamı yok sen 51.500 kaybettin o ise 500 kaybetti

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
Konu dışı ama kelle paça eve sipariş geliyor mu

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Arkadas zaten suçlu en suçlu o hatta sana slot oyna dedi rolde slota girilmez kupon yaparsın gelir veya gider konu kapanır o yuzden konuyu uzatmanın anlamı yok sen 51.500 kaybettin o ise 500 kaybetti
Aynen en suçlu benim :)

stavi0233

丂ム刀ム ズム尺丂̧ノ 丂ム√ひ刀ᄊム丂ノ乙ノᄊ. 乃ノ̇尺 リ乇尺ノ̇刀 √ム尺 ズムレ乃ノ̇ᄊり
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
443
63
Eyvallah kardeşim. Maalesef öyle oldu burda mevzu bitmiyor. Soho geçen arkadaşın 50k sına çöktü inceleme ayağına
bizim bi arkadaş geçenlerde sohobette oynuyorum iyi falan diyodu dedim bomboş sitelerde takılma çarparlar seni gidimde söylim çarpılmadan uzak dursun siteden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...