Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling makina123 / Kasa 9000 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Ödemeniz gelmediyse adamı niye umutlandırıyorsunuz dm den bilgilendirin sizin canınızı isteyecek değil ya kimse. Çocuk musunuz insanları günlerce dm de sürüklüyorsunuz
Adam 1 mesajıma bile cevap vermedi 1 hafta boyunca. Kızdığım konu bu zaten.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
bizim bi arkadaş geçenlerde sohobette oynuyorum iyi falan diyodu dedim bomboş sitelerde takılma çarparlar seni gidimde söylim çarpılmadan uzak dursun siteden
Aman diyim kardeşim. 1-2 derken mutlaka günün birinde çarpılır. Hele ki biraz Yüksek çekime giderse ödemez

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Ödemeniz gelmediyse adamı niye umutlandırıyorsunuz dm den bilgilendirin sizin canınızı isteyecek değil ya kimse. Çocuk musunuz insanları günlerce dm de sürüklüyorsunuz
Konu açmıştı kardes sohobet ödemiyor diye hala konusu vardır

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,977
27,278
113
Noldu gücüne mi gitti? Adam dyo ki 1 hafta boyunca en azından cevap verseydin diyo. Kötü bişey mi dedi?
Yav hocam Allah'tan kork sen gece boyunca konusuna gelip gitmedin mi noldu dost ödemiyor mu bu Soho demiyor muydun. Ekstra bilgiye ne gerek var. Adam şikayet konusu açmıştı zateb

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,143
28,376
113
Noldu gücüne mi gitti? Adam dyo ki 1 hafta boyunca en azından cevap verseydin diyo. Kötü bişey mi dedi?
ben işime gelmeyen hiçbir mesaja cevap vermem görüldü atarım geçerim umrumda bile olmaz eğer ki sen görüldü atılmayacak bi adam olsan zaten 500 lira için 2 saattir burda çene çalmazdın demek ki doğru yoldayım

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,837
1,521
113
Sakin ol makina boş biri o takma
Oğlum sen insanları gaza getirip banlatan üstüne pişmiş kelle gibi naif naif konuşmaya çalışan birisin erhanın zaten dolandırıcı ve yalancı olduğunu bilmeyen yok hadi abicim başka kapıya

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
ben işime gelmeyen hiçbir mesaja cevap vermem görüldü atarım geçerim umrumda bile olmaz eğer ki sen görüldü atılmayacak bi adam olsan zaten 500 lira için 2 saattir burda çene çalmazdın demek ki doğru yoldayım
Tamam kardeş. Al 500 liranı bi yerşne sok hadi bitti gitti

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,713
6,535
113
Oğlum sen insanları gaza getirip banlatan üstüne pişmiş kelle gibi naif naif konuşmaya çalışan birisin erhanın zaten dolandırıcı ve yalancı olduğunu bilmeyen yok hadi abicim başka kapıya
Burda güvendiğim 1.2 kişiden biri Erhan sen mi güvenilirsin güldürme sahte rolcü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...