- 14,640
- 2,896
- 113
Kaç dkdır varda bizde corner bekliyoruzmaç oynanmıyo sımdıde vara gitti 10dkdır top sahada yok
Kaç dkdır varda bizde corner bekliyoruzmaç oynanmıyo sımdıde vara gitti 10dkdır top sahada yok
uzamaz o kadar uclde uzatmalar az veriliyor bizde şans mı var 40 dkda 3 korner gelmeyecekhala izliyo penaltıyı salak hakem. maç 5-6 dakka uzar rahat
+ Olarak 5 verirmaç oynanmıyo sımdıde vara gitti 10dkdır top sahada yok
Uzatma olur dur hele dun brezilya ligi Santos maçına 4.5 korner dedim 42 dakika 1 kornerdi ilk yari bitti 6 çıktımaç oynanmıyo sımdıde vara gitti 10dkdır top sahada yok
Knk corner şuan 3 ztn kaldı 2 corneruzamaz o kadar uclde uzatmalar az veriliyor bizde şans mı var 40 dkda 3 korner gelmeyecek
gelir rahat ol gol oldu sonuctauzamaz o kadar uclde uzatmalar az veriliyor bizde şans mı var 40 dkda 3 korner gelmeyecek
Gelicekuzamaz o kadar uclde uzatmalar az veriliyor bizde şans mı var 40 dkda 3 korner gelmeyecek
Kardeşim biraz temkinli yaklaşırsan eğer konuya, bı ihtimal mavaffak olabilir konu sahibiDaha iyi uzatmalarda korner şov var
Tamm ben yerine takip ederim vekalet ver@makina123 maçı izleyip geliyorum
Evet tamamdırKardeşim biraz temkinli yaklaşırsan eğer konuya, bı ihtimal mavaffak olabilir konu sahibi
Losers haklı çek gitsin@makina123 bu yatrsa direkt basketten geleni çek
Buaralar hile çok millet dün Galatasaray üst oynadılar ne oldu yatırdı herkesi yasaldauzamaz o kadar uclde uzatmalar az veriliyor bizde şans mı var 40 dkda 3 korner gelmeyecek